Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

31 oktober 2012
Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

Niet het Hollandse broodje kaas of het Franse croissantje zullen het buffet van de AF&BM Breakfastclub sieren, maar Aziatische gerechten als Ha Kau-shrimp pastries, Tsa siew, Bapao, en Fried Wan tan.

*Belang Aziatische invloeden*
Steeds meer Aziatische zakenreizigers en toeristen doen Nederland aan. In Restaurant Nam Kee in Amsterdam zullen food designer en innovatie consultant Mariëlle Bordewijk en culinair journalist Mara Grimm op 4 december 's ochtends spreken over de belangrijkheid van de Aziatische invloeden op de Westerse samenleving en welke veranderingen dit met zich meebrengt in de hospitality industrie.

*Programma*
08.00 uur Ontvangst
08.30 uur Opening Frank Lindner (Hoofdredacteur Hospitality Management)
08.35 uur Presentatie Mariëlle Bordewijk (Azië-kenner en food designer)
09.15 uur Bekendmaking 10 finalisten F&B Professional of the Year Award
09.30 uur Aziatisch ontbijt
10.15 uur Presentatie Mara Grimm (Culinair journalist en jurylid Topchef)
11.00 uur Einde

*Aanmelden*
U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De Breakfastclub is er voor leden en niet-leden van de AF&BM. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl

Overig nieuws