Shrimp pastry in plaats van broodje kaas

31 oktober 2012 |
Shrimp pastry in plaats van broodje kaas<

Niet het Hollandse broodje kaas of het Franse croissantje zullen het buffet van de AF&BM Breakfastclub sieren, maar Aziatische gerechten als Ha Kau-shrimp pastries, Tsa siew, Bapao, en Fried Wan tan.

Belang Aziatische invloeden
Steeds meer Aziatische zakenreizigers en toeristen doen Nederland aan. In Restaurant Nam Kee in Amsterdam zullen food designer en innovatie consultant Mariëlle Bordewijk en culinair journalist Mara Grimm op 4 december 's ochtends spreken over de belangrijkheid van de Aziatische invloeden op de Westerse samenleving en welke veranderingen dit met zich meebrengt in de hospitality industrie.

Programma
08.00 uur Ontvangst
08.30 uur Opening Frank Lindner (Hoofdredacteur Hospitality Management)
08.35 uur Presentatie Mariëlle Bordewijk (Azië-kenner en food designer)
09.15 uur Bekendmaking 10 finalisten F&B Professional of the Year Award
09.30 uur Aziatisch ontbijt
10.15 uur Presentatie Mara Grimm (Culinair journalist en jurylid Topchef)
11.00 uur Einde

Aanmelden
U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De Breakfastclub is er voor leden en niet-leden van de AF&BM. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanwege he...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: