Skylounge Ventuno prikkelt alle zintuigen in Ruby Emma Hotel

Auteur: redactie
Opening 24 oktober 2023
Skylounge Ventuno prikkelt alle zintuigen in Ruby Emma Hotel

Amsterdam maakt kennis met skylounge Ventuno, gevestigd op de 21ste verdieping van het Ruby Emma Hotel. Het uitbundige, doch stijlvolle interieur is geïnspireerd op de Amerikaans-Italiaanse restaurants uit de roaring twenties. De menukaart biedt de hoogtepunten van de moderne Italiaanse keuken. Terwijl de stad aan de voeten van de gasten ligt, zorgen dj’s en ander entertainment ervoor dat een avond bij Ventuno een onvergetelijke ervaring wordt.

“Met Ventuno introduceren we iets volledig nieuws in Amsterdam, een restaurant gebaseerd op de gouden jaren van New York, toen dinner clubs en entertainment centraal stonden”, aldus Ramez Ramzy (30), CEO van Ramzy Group. “Het kosmopolitische en sexy design is karakteristiek, vernieuwend en spannend tegelijk. Het tilt dit sensationele concept naar een nóg hoger niveau.”

AI kunst

In elke ruimte worden door middel van door AI gegenereerde kunstwerken verhalen door vrouwelijke personages in beeld gebracht. Door de tastbare en digitale wereld met elkaar te fuseren, wil Ventuno haar innovatieve geest accentueren. Ieder kunstwerk is namelijk niet alleen fysiek te bewonderen, maar ook een digitaal bezit in de vorm van een NFT. Deze techniek stelt gasten in staat om zelf een kunstwerk bezitten en een integraal onderdeel van de expressieve, levendige wereld van Ventuno te worden.

Fotografie: Ramzy Group

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws