Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria

1 april 2015 |
Steigenberger Airport Hotel opent Trattoria<

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam heeft onder leiding van Executive Chef Ron Schouwenburg de nieuwe ‘Trattoria – per vini e mangiare’ geopend.
Een sfeervolle, Italiaanse Trattoria met een ruime selectie huisgemaakte anti pasti, verse pasta’s en hippe flammkuchen met gezonde ingrediënten.

Vernieuwend concept
Schouwenburg is onder andere werkzaam geweest als Chef de Cuisine bij Restaurant Vermeer in Amsterdam en als Chefkok bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Met de nieuwe ‘Trattoria – per vini en mangiare’ biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk en vernieuwend concept aan voor hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs.

Trattoria aan het Amsterdamse Bos
“Met de nieuwe Trattoria introduceren wij een vernieuwend en toegankelijk concept binnen de Steigenberger hotelformule. De eigentijdse Trattoria, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, heeft een sfeervolle, informele ambiance en grenst aan de zonnige en groene binnentuin. Mede door de gunstige ligging nabij de A9 en A10, biedt de Trattoria een goede pitstop voor mensen die op doorreis zijn en even willen ontsnappen aan het drukke stadscentrum van Amsterdam”, aldus Erwin M. Bruyn, Area General Manager Nederland. “Gasten zijn blij verrast door het nieuwe concept, mede omdat men doorgaans geen sfeervolle Italiaanse Trattoria verwacht in een zakelijk hotel. De Trattoria biedt een concept waarbij alles draait om kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs in een informele setting.”

Over de Trattoria
Een eigentijdse Trattoria in de mooie ambiance van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam waar Chefkok Ron Schouwenburg een selectie anti-pasti, verse pasta’s, trendy flammkuchen en smaakvolle wijnen serveert. De nieuwe Trattoria is dé plek om tevens te genieten van Italiaanse klassiekers zoals Penne Arrabiatta, Spaghetti Vongole, panna cotta en tiramisu. Met de Trattoria biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk en vernieuwend concept aan hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs. Met de gunstige ligging nabij de A9 en A10, kunnen Trattoria gasten gratis parkeren in de parkeergarage onder het hotel. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 17:30 uur tot 22:00 uur. Een culinaire & verrassende pitstop voor een ieder die op doorreis is.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: