Stephen Alden nieuwe CEO The Set Hotel Group

26 april 2016
Stephen Alden nieuwe CEO The Set Hotel Group

The Set Hotel Group heeft Stephen Alden benoemd tot nieuwe CEO. Alden is een ervaren hotelier en werkte in Noord-Amerika, Europa,
Azië en het Midden-Oosten. Eerder werkte hij als CEO bij de Maybourne Hotel Group dat bestaat uit Claridge's, Connaught en the Berkeley. In deze functie werkte hij meer dan negen jaar aan het ontwikkelen en het bouwen van het merk van de luxe hotelgroep en het managementplatform om wereldwijde erkenning te krijgen.

*Over The Set*
The Set, met het hoofdkwartier in Londen, is eigenaar en beheert het Hotel Café Royal in London, het Conservatorium in Amsterdam en het bijna heropende Lutetia in Parijs. De group heeft plannen om door te groeien in grote steden. Stephen: "Ik ben zeer enthousiast om juist op dit moment onderdeel te worden van The Set. Het is een opwindende uitdaging dat me de mogelijkheid biedt om te werken met betrokken eigenaren en een eersteklas managementteam om exceptionele moderne luxehotels te ontwikkelen, voor nu en voor de toekomst. Creativiteit, onderscheidsvermogen en operationele uitmuntendheid zijn voor ons het belangrijkste."

~Christel Tuin~

Overig nieuws