Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

24 juli 2014 |
Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam<

Nieuw in Waldorf Astoria Amsterdam: Summer Menu in de Peacock Alley. Executive Chef Sidney Schutte creëerde licht verteerbare, frisse gerechten voor een zomerse lunch of diner in
de informele sfeer van Peacock Alley. Op de menukaart onder meer de Waldorf steak tartare in een originele versie van de Chef, geserveerd met een zomerse salade met venkel en Amsterdams zuur. In de op de huid gebakken Rode mulfilet met gegratineerde macaroni en geconcentreerde schaaldierensaus is de zomer perfect in balans. En proef de zomer in een mooi Ribstuk van melkkoe met gepofte sjalotten en zwarte peperhollandaise. Voorgerechten in het Summer Menu Peacock Alley kosten vanaf 16 euro en hoofgerechten vanaf 23.50 euro.

Sidney Schutte
Sidney Schutte heeft zich in korte tijd in Waldorf Astoria Amsterdam al bewezen door zijn subtiele kookstijl en verfijnde smaakpalet – geworteld in de traditie van De Librije in Zwolle en verder ontwikkeld onder invloed van zijn tijd in Hongkong. In Waldorf Astoria Amsterdam is ook het gastronomisch restaurant Librije's Zusje Amsterdam gevestigd.

MEER LEZEN OVER CHEFS? KLIK HIER!
Over Waldorf Astoria Amsterdam
Het op 1 mei 2014 geopende Waldorf Astoria Amsterdam is het 25ste hotel in de wereldwijde Waldorf Astoria Hotel & Resorts Het hotel is gevestigd in zes aaneengesloten grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. De voormalige patriciërshuizen aan de Herengracht 542 – 556 vertellen elk een eigen verhaal. De monumentale grachtenlocatie, tussen Utrechtsestraat en Reguliersgracht, maakt deel uit van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam beschikt over 93 luxe kamers en suites en tal van exclusieve voorzieningen, zoals de Guerlain Spa en het gastronomisch restaurant Librije's Zusje Amsterdam. De unieke entree en majestueuze trap, naar een ontwerp toegeschreven aan Daniel Marot, architect van Koning-Stadhouder Willem III en Het Loo, verlenen het hotel zijn grandeur.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Booking.com Coronacrisis
Booking.com ontving een megabedrag van 61 miljoen euro vanuit de NOW-regeling

KLM is met afstand de grootste ontvanger van steun uit de NOW-regeling. De regeling voorziet in het dorbetalen van een deel van het loon door het rijk. De luchtvaartmaatschappij ontving in totaal 301 miljoen euro, zo bleek uit gegevens van het UWV. Binnen onze branche is Booking.com een zeer grote o...

Hotelbouwplannen Opening
Stayokay Maastricht heropent deuren na grondige renovatie

Vandaag heropent Stayokay Maastricht officieel de deuren na een complete renovatie. Het vernieuwde hostel biedt plaats aan gezinnen, individuele reizigers, groepen en zakelijke gasten. Daarnaast wil Stayokay met bar-restaurant The 5th een fijne hotspot aan de Maas bieden om te eten, drinken, relaxen...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: