Susanne Stolte voorzitter raad QL Hotels

20 november 2012
Susanne Stolte voorzitter raad QL Hotels

Susanne Stolte, voorzitter van het college van bestuur van Hotelschool Den Haag, treedt op 1 januari 2013 toe als voorzitter van de Raad van Advies bij Quality Lodgings Hotels (QL Hotels).

*Ervaring*
Stolte heeft een brede management- en bestuurservaring, opgedaan als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD), als lid van de Raad van Bestuur van Thomas Cook Nederland en Algemeen Directeur van Belvilla en Mobiplan. Stolte werkte meerdere jaren in Italië en Afrika.

*Reacties*
Hein van Beek, algemeen directeur van QL Hotels: "Susanne Stolte’s internationale kennis van de gastvrijheidsindustrie, haar gedrevenheid en netwerk maken haar een ideale voorzitter van dit voor QL zo belangrijke college".

Susanne Stolte: "De trend naar individualiteit, authenticiteit en kwaliteit weet Quality Lodging haarfijn in te vullen. Ik kijk er naar uit aan de verdere ontwikkeling bij te mogen dragen."

De Raad van Advies van QL bestaat per 2013 uit de volgende leden:
• Voorzitter Susanne Stolte, Hogere Hotelschool Den Haag
• Namens de hotels in Nederland en de Antillen: Martin van Bourgonje (Merlet), Patrick Brandt (Hoteliers.com), Kees Hensen (Villa Ruimzicht), Ron Nijhof (De Zon), Camille Oostwegel (ChâteauHotels), en Jon Ivar Sørensen (Het Roode Koper).
• Namens de hotels in België en Luxemburg: Gina Miurin (Hofke van Bazel), Andre Poës (Inspecteur), Hans Poppelaars (Manoir Kasselslay).
• Namens de hotels in Duitsland: Alexander Hess (Ketschauer Hof), Michael Lemke (Die Sonne Frankenberg), Heiko Löfken (Hof zur Linde), Christiane Lösch (Kloster Hornbach) en Harald Rüssel (Rüssels Landhaus St. Urban).

~Frank Lindner~

Overig nieuws