Swissôtel Amsterdam beste zakenhotel 2014

5 augustus 2014
Swissôtel Amsterdam beste zakenhotel 2014

Swissôtel Amsterdam is voor het vierde achtereenvolgende jaar de winnaar van 'The Netherlands’ Leading Business Hotel' geworden. Sales & marketing manager Raoul Fokké mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de Europese galaceremonie in het Griekse Athene.

*Kwaliteit & service*
General manager Harold Kluit is zeer verheugd over de toekenning van de World Travel Award: "Bij het Swissôtel Amsterdam kiezen wij heel bewust voor hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service, dit gecombineerd met onze prachtige locatie, maakt het dat wij voor de vierde keer op rij zijn verkozen tot 'Netherlands Leading Business Hotel'. Onze visie? Het beste 4-sterren hotel blijven in een 5-sterren markt, hierbij is ons hoogopgeleid personeel essentieel."
Naast Swissôtel Amsterdam, vielen meerdere hotels binnen de keten FRHI, (Fairmont Raffles Hotels International), in de prijzen. Onder andere Swissôtel Tallinn o.l.v. de Nederlander Bart Westerhout, Swissôtel The Bosphorus en Swissôtel Krasnye Holmy Moscow gingen met een prijs naar huis.

*World Travel Awards*
De World Travel Awards (WTA) werden in 1993 gelanceerd met het idee om uitmuntendheid in de reis- en toerismebranche te herkennen en erkennen. Het bijzondere aan deze award is dat het grootste deel van de stemmen van reisagenten en andere prominenten binnen de toerismebranche komt. In 2014 werd de World Travel Award voor de eenentwintigste keer uitgereikt en waren er totaal 57 Europese landen genomineerd in verschillende categorieën, waaronder 'Europe’s Leading Airport', 'Europe's Leading Beach Destination', 'Europe’s Leading Hotel', 'Europe’s Leading Hotel Brand' en 'Europe’s Leading Resort'.

"*Meer lezen over Swissôtel? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=swissotel&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws