Table Distinguée voor Logis Hotel De Tuinkamer

4 december 2014
Table Distinguée voor Logis Hotel De Tuinkamer

Logis Hotels (voorheen Logis de France) met ruim 2400 hotels het grootste samenwerkingsverband van hotels in Europa, heeft aan Logis
Hotel De Tuinkamer in Ruurlo een Table Distinguée toegekend. Deze erkenning van Logis Hotels wordt gegeven aan restaurants met een gastronomisch hoogstaande keuken en met vermelding in de diverse bekende culinaire gidsen. De restaurants zijn bezocht door culinaire journalisten uit Frankijk en België.

*58 hotels krijgen culinaire onderscheiding*
Op 2 december werd tijdens een persconferentie in Parijs bekendgemaakt welke Logis Hotels in aanmerking komen voor deze onderscheiding. In totaal is aan 58 hotels een Table Distinguée toegekend. In Nederland zijn nu 2 Logis Hotels met een Table Distinguée, Hotel De Bokkepruik in Hardenberg (één Michelinster) en De Tuinkamer in Ruurlo (onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin). Jos en Ria Weel van De Tuinkamer zien deze onderscheiding als het resultaat van een voortdurende verhoging van de kwaliteit van de keuken, waarbij de ongedwongen sfeer in het restaurant behouden is gebleven.

~Christel Tuin~

Overig nieuws