Teller Fletcher op 37 hotels, achtste overname dit jaar

6 oktober 2009
Teller Fletcher op 37 hotels, achtste overname dit jaar

De Fletcher Hotel Group heeft overeen-stemming bereikt voor de overname van het bekende hotel de Dikke van Dale te Sluis. Voor Fletcher betekend deze overname het 37e hotel in eigendom en de achtste overname van dit jaar. Moederbedrijf van Fletcher, HMG, behaalt inclusief deze overname een jaaromzet van 67,5 miljoen euro.

Het hotel is recentelijk verbouwd, heeft 64 luxe kamers, een restaurant, lounge en een casinovergunning. In januari zal het restaurant worden uitgebreid middels een grote serre in stijl, daarnaast liggen er plannen voor uitbreiding van nog eens 40 kamers. Het hotel ligt op slechts enkele minuten van populaire (bad)plaatsen zoals Knokke en Brugge en het driesterrenrestaurant Oud Sluis van chef-kok Sergio Herman. Sluis kent jaarlijks 5 miljoen toeristische bezoekers.

Fletcher verkrijgt middels dit overgenomen hotel meer toegang tot de Belgische markt welke zich op Nederland richt. Het hotel past ook in haar groene natuurimago van Fletcher: “ Sluis is onlangs uitgeroepen tot het tweede groenste dorp van héél Europa, wij zijn daarom extra verheugd met deze locatie” aldus Chris Luken, ceo van HMG, die met Fletcher ondanks de huidige hotelmarkt toch haar kansen weet te pakken. Luken: “ bedrijven die juist nu innoveren, uitbreiden en investeren komen straks veel sterker uit de crisis dan menig concurrent en wij willen bij die groep horen.”

~Hospitality Management, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/teller-fletcher-op-37-hotels/


Overig nieuws