The Dylan Amsterdam sluit zich aan bij The Leading Hotels of the World

Auteur: Redactie
Internationaal 28 maart 2022
The Dylan Amsterdam sluit zich aan bij The Leading Hotels of the World

The Dylan is toegetreden tot The Leading Hotels of the World, een collectie van onafhankelijke, luxe hotels. Met een meer dan negen decennia durende toewijding aan het bieden van bijzondere reiservaringen, selecteert Leading Hotels alleen leden die voldoen aan de hoge normen voor kwaliteit en onderscheidend vermogen.

Het resultaat is een zorgvuldig samengestelde portefeuille van hotels die niet worden verenigd door wat hen hetzelfde maakt, maar door de details die hen onderscheiden. "We zijn verheugd The Dylan te mogen verwelkomen bij The Leading Hotels of the World," aldus Deniz Omurgonulsen, Vice President of Membership, The Leading Hotels of the World. "Gelegen in de chique 9 Straatjes, zal dit hotel de nieuwsgierige reizigers van Leading een nieuwe kijk bieden op de altijd populaire Nederlandse hoofdstad. De rijke historie van het hotel, de uitstekende restaurants, de verfijnde sfeer en de persoonlijke service maken het een perfecte aanvulling op onze exclusieve collectie van onafhankelijke, luxe hotels - in een stad waar onze reizigers dol op zijn."

De toetreding tot deze prestigieuze collectie van hotels wordt op gepaste wijze gevierd met de lancering van ‘The Ultimate Dutch Luxury Experience’: een bijzondere samenstelling van luxe belevenissen die de hoge verwachtingen van de meest ervaren reizigers overtreffen gedurende een vierdaags verblijf in de hoofdstad. Variërend van oesters plukken met de Michelin-ster chef en het privilege om een exclusieve Wajer jacht te ervaren, tot een privé helikoptervlucht met typisch Hollandse uitzichten over de bloeiende tulpenvelden in de bollenstreek.

Loyalty

The Dylan zal tevens gaan deelnemen aan het exclusieve loyaliteitsprogramma van Leading Hotels, Leaders Club. Dit programma versterkt de relaties die Leading Hotels onderhoudt tussen gelijkgestemde nieuwsgierige reizigers en onafhankelijke hoteliers. Leaders Club erkent en beloont leden voor hun loyaliteit bij Leading Hotels meer dan 400 onafhankelijke luxehotels wereldwijd. Leaders Club leden ontvangen voordelen zoals bevestigde pre-arrival upgrades, puntenopbouw om gratis nachten te verdienen, mogelijkheden voor kamer upgrade prioriteit bij aankomst, vroege check-in en late check-out overwegingen, dagelijks continentaal ontbijt voor twee, gratis Wi-Fi, exclusieve toegang tot nieuwe hotels, Members Only en seizoensgebonden verkoop en de laagst beschikbare tarieven.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws