Tripadvisor benoemt Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba als een van de beste hotels ter wereld

Auteur: redactie
Internationaal Awards 22 mei 2024
Tripadvisor benoemt Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba als een van de beste hotels ter wereld

De Tripadvisor Best of the Best Travelers’ Choice Awards zijn bekendgemaakt. Het grootste online reisplatform ter wereld, Tripadvisor, heeft Bucuti & Tara Beach Resort opnieuw benoemd als het 21e beste hotel ter wereld en het 3e beste hotel in het Caribisch gebied. Bucuti & Tara Beach Resort is het enige hotel op Aruba dat de Top 25 van beste hotels ter wereld heeft gehaald.

Al sinds 2002 staat Bucuti & Tara hoog op de lijst van Tripadvisor’s Best of the Best Travelers’ Choice Awards. Dit adults-only resort is het nummer één hotel op Aruba, de koploper voor huwelijksreizen op Aruba en de leider op het gebied van romantiek. De erkenning heeft nog meer betekenis omdat de winnaars uitsluitend worden geselecteerd op basis van beoordelingen van miljoenen reizigers wereldwijd.

Er staan meer dan 1,6 miljoen hotels op Tripadvisor. Van de in totaal 8 miljoen vermeldingen op Tripadvisor behaalt minder dan 1 procent deze mijlpaal. “Volgens onze Tripadvisor-beoordelaars richten de beste hotels ter wereld zich op reizigers die op zoek zijn naar luxe en unieke, op maat gemaakte ervaringen”, zegt Dan Mitchell, vice president & general manager hotels bij Tripadvisor.

Bucuti & Tara heeft 9362 beoordelingen van reizigers die de romantiek, wellness en duurzaamheid van het resort zelf hebben ervaren, waarvan 100 procent het hotel als ‘uitstekend’ en ‘zeer goed’ heeft beoordeeld. Eigenaar en CEO Ewald Biemans reageert graag persoonlijk op elke beoordeling. Voor Bucuti & Tara zijn deze essentiële beoordelingen een bron van feedback die helpt om elke gast een persoonlijke ervaring te bieden.

“Al meer dan twintig jaar behaalt Bucuti & Tara Beach Resort de hoogste plaatsen in Tripadvisor’s Best of the Best Travelers’ Choice Awards, en dat is niet zonder reden. Onze Bucuti medewerkers leveren consequent superieure gastvrijheid, we bieden een oase waar rust, romantiek en wellness vooraan staan”, aldus Biemans.

Het bekroonde Eagle Beach

Het Bucuti & Tara Beach Resort​​ is gelegen aan het wereldberoemde Eagle Beach. Dit strand werd ook uitgeroepen tot het achtste beste strand ter wereld en het op één na beste strand in het Caribisch gebied. Deze uitgestrekte kustlijn staat bekend als een van de ‘Droomstranden van de Wereld’. Tripadvisor beschreef de charme van Eagle Beach als “een rustige plek met zacht, wit zand, kalme golven en spectaculaire pastel gekleurde zonsondergangen”.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws