Uitgerust label voor Hilton Garden Inn Leiden

10 december 2015
Uitgerust label voor Hilton Garden Inn Leiden

Hilton Garden Inn Leiden heeft het Uitgerust label ontvangen. Het label werd uitgereikt door Lies Verriet-Giesberts, één
van de initiatiefneemsters van Uitgerust, aan Elisa van Els, executive housekeeper van Hilton Garden Inn Leiden. Het hotel beschikt over meerdere minder valide kamers en is het eerste hotel in Zuid-Holland dat het Uitgerust label heeft ontvangen.

*Toegankelijkheid belangrijk*
Hotelmanager David Braithwaite; "Wij zijn heel blij en vereerd met dit label en vinden het ook zeer belangrijk dat het hotel toegankelijk is voor de minder mobiele hotelgast."
Het Uitgerust label wordt uitgereikt aan accommodaties die aan alle aanpassingen voldoen die nodig zijn voor een zorgeloos verblijf voor de minder mobiele hotelgast. De nadruk ligt op de mogelijkheid om je als gast zelfstandig te kunnen redden in een hotel. Lies Verriet-Giesberts: "Ruim 15 procent van de recreërende gasten heeft een mobiliteitsbeperking. Deze mensen zijn vaak op zoek naar een accommodatie waar ze optimaal en zelfstandig kunnen genieten van een ontspannen en zorgeloos verblijf. Hotels met het label Uitgerust zijn toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor deze doelgroep."

~Christel Tuin~

Overig nieuws