Vacature van de week: Finance Director

Auteur: Redactie
Vacature van de Week 8 maart 2023
Vacature van de week: Finance Director

Ervaren leider. Focus op Business Control, Corporate Finance en Asset Management

Als Finance Director (FD) bij The Fine Hotels & Suites Collection ben jij een echte leider en people manager. Dagelijks houd jij je bezig met Business Control, Corporate Finance en Asset Management.

The Fine Hotels & Suites Collection gaat op dit moment door een zeer sterke groei, gedragen door drie grote ontwikkelingen die leiden tot een jaarlijkse ‘dubbel digit’ groei . Als FD en MT lid ben jij medeverantwoordelijk voor het bouwen van sterke strategische, culturele en financiele fundamenten. Concreet betekent dit dat de volgende onderwerpen een groot deel van jouw tijd zullen innemen: het implementeren van USALI en het uibreiden van onze daarop gebaseerde rapportageset, we intensiveren momenteel het budgetteringsproces met twee additionele re-forecasting rondes per jaar (mei & september), het (her-) financiering van onze operations en vastgoed portefeuilles en het uitwerken van financieel/strategische lange termijn planningen.

Gedegen kennis van de Oracle hospitalitysoftware en ruime ervaring met USALI zijn een vereiste. Daarnaast verwachten wij dat je eerder op directieniveau in een hotelgroep, op een multi-property niveau werkzaam bent geweest.

Je rapport in deze rol aan de algemeen directeur en oprichter van het bedrijf. Daarnaast bestaat het MT uit : regional director of operations, director of sales & revenu management, head of brand, manager boetiekhotels en de head of finance administration (pt). Tevens werk jij in deze rol nauw samen met de aandeelhouder en andere strategische stakeholders in het bedrijf, en ben jij in staat vakkunddig de hotelcollectie te vertegenwoordigen.

Wat verwachten wij van jou

- Afgeronde universitaire studie economie of bedrijfskunde
- Kennis van het opzetten van een sterke AO, en het hebben van een RC graad zijn een pre
- Minimaal vijf jaar ervaring als financieel MT lid van een vergelijkbare organisatie
- Gedegen kennis van USALI
- Kennis van Oracle (eg. Opera, Symphony)
- Sterk in excel en fincial modelling
- Sterk als MT lid
- Sterk in people management
- Je bent drukbestendig en het omarmen van verandering gaat je makkelijk af
- Je bent flexibel en haalt er plezier uit om op elke locatie van Fine te werken
- Sociaal, een echte teamplayer, betrekt en coacht graag collega's
- Efficient

En wat mag je van ons verwachten?

- Een mooie werkomgeving met een fijne sociale sfeer;
- Goede en persoonlijke begeleiding waarbij we doormiddel van een POP je ontwikkelpunten centraal stellen;
- We zijn een jong team van enthousiaste en ambitieuze collega’s en leren graag van en mét elkaar;
- En uiteraard onze altijd leuke gasten en collega's in de hotels!

Belangrijke zaken nog even op een rijtje:

- We zien je graag vaak! Wij werken 80 procent van de tijd op kantoor of in één van de hotels
- We snappen dat je leven uit meer bestaat dan alleen werk. We houden van een flexibele werkhouding, waarbij we werktijden en werkdagen graag aanpassen aan jouw privésituatie
- Een zeer goede bij de functie passende beloning, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- Je kunt slapen in alle hotels van Fine met een leuke korting!

Over The Fine Hotels & Suites Collection

Fine Hotels & Suites is een collectie van vier hotels genaamd Stadsvilla Mozaic, Casa Julia, Stadsvilla Mout en Buitenplaats de Bergse Bossen. Echter, uitbreidingen staan op de planning en de komende drie jaar zullen wij in omzet groeien met ruim 800 procent! Al onze hotels zitten in panden met bijzondere historie en verhaal. Bij Fine staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel en we zorgen dat de gasten zich thuis voelen, ongeacht de grootte van onze hotels. Al onze hotels zijn “Green Key Gold Certificated.“ We steunen meerdere maatschappelijke doelen en kijken dagelijks hoe we ons assortiment zo mooi en duurzaam mogelijk kunnen ontwikkelen. Kortom: We zoeken mensen die deze waardes omarmen en samen met ons The Fine Hotels & Suites Collection en zichzelf kwalitatief willen laten groeien.

Solliciteer op Finance Director bij The Fine Hotels & Suites Collection via deze link!

Overig nieuws