Vakbeurs met persoonlijke aandacht

5 oktober 2012
Vakbeurs met persoonlijke aandacht

Op 29 t/m 31 oktober vindt het evenement Prikkel je Zintuigen plaats in Gilze. Deli XL is partner van de culinaire beurs. "Het mooie aan dit evenement is dat het kleinschalig is. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht."

*Drie proeftafels*
Simon de Ridder van Deli XL licht toe: "Wij, Deli XL, zorgen voor mooi eten en drinken op de dagen. We presenteren drie proeftafels waarbij we de nadruk leggen op vlees, vis en wild en gevogelte. Dit past precies in het (wild)seizoen."

*Persoonlijke aandacht*
Prikkel je Zintuigen in het Culinair Pretpark is een initiatief van Levens Cooking & Baking Systems, Deli XL en Mise en Place. "Met deze drie partners is het een mooie verdeling. Mise en Place zorgt voor het personeel, Levens Cooking & Baking Systems is verantwoordelijk voor de (keuken)apparatuur en wij zorgen voor mooi eten en drinken. Doordat het een kleinschalige beurs is, is er veel ruimte voor persoonlijke en uitgebreide aandacht. Bezoekers kunnen vragen stellen en er is meer interactie. Er zal een intensere beleving zijn dan bij reguliere vakbeurzen", aldus De Ridder.

*Workshops*
Bezoekers van het (gratis) evenement Prikkel je Zintuigen, kunnen proeven uit het assortiment van Deli XL. "We zullen workshops verzorgen die erg interessant zijn voor (chef) koks. We gebruiken de apparatuur van Levens voor de demonstraties en geven advies over snij- en bereidingstechnieken van de producten", aldus De Ridder.

*Prikkel je Zintuigen*
Het evenement vindt plaats in de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze. Entree is gratis maar u moet zich wel inschrijven via "de inschrijvingstool.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen.

Meer informatie over het evenement zoals het programma vindt in het "dossier Prikkel je Zintuigen":http://www.hospitality-management.nl/dossier/prikkel-je-zintuigen/.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws