Vele hygiënische designoplossingen voor wc en urinoir

Auteur: Redactie
Branded Content 15 september 2022
Vele hygiënische designoplossingen voor wc en urinoir

Het design van urinoir en wc perfect op elkaar afstemmen en de hygiëne verbeteren? Dat kan met de vele designproducten van TECE. Dankzij de frisse restyling en nieuwe series biedt TECE voor elke ontwerpstijl een complete en hygiënische oplossing. Met een mooi op elkaar afgestemd design, passend bij de huidige interieurtrends en vraag naar natuurlijke materialen.

Het assortiment bedieningsplaten bestaat onder andere uit tijdloze varianten in rvs en wit, en trendy bedieningsplaten in mat zwart of mat wit. Dankzij de frisse restyling van de serie TECEloop en de nieuwe serie TECEvelvet komt TECE ook tegemoet aan de vraag naar natuurlijke kleuren en materialen. Bij TECEvelvet is voor het eerst het fluweelzachte materiaal FENIX NTM®, dat de bedieningsplaat een bijzondere look en feel geeft. Bovendien zette TECE de trend met de exclusieve kleuren Greige en Taupe.

Voor meer hygiëne levert TECE aanraakvrije en elektronische bedieningsplaten, die ook inzetbaar zijn voor hygiënespoeling. Aanraakvrij spoelen voorkomt de overdracht van bacteriën en virussen via de bedieningsplaat. Hygiënespoeling voorkomt stilstaand water en legionella in drinkwaterinstallaties.

Wenst u het nog luxer en exclusiever, dan kan met behulp van een inbouwraam de bedieningsplaat vlak in de wand worden ingebouwd. Bij gebruik van dezelfde kleur of hetzelfde materiaal wandbekleding gaat de bedieningsplaat volledig op in de ruimte.

Neusje van de zalm: TECEvelvet

De serie TECEvelvet is voorzien van het fluweelzachte materiaal FENIX NTM® waarmee TECE de trend zet.  In combinatie met het geometrische ontwerp van sterdesigner Konstantin Grcic, staat TECEvelvet garant voor een exclusieve badkamer-beleving. De kleuren antraciet, greige, steengrijs en taupe zijn uniek en door TECE als eerste geïntroduceerd in de markt van bedieningsplaten.

Strak en vlak: TECEsquare II

De strakke en minimalistische serie TECEsquare II bedieningsplaat is o.a. leverbaar in roestvast staal en luxe glas. Bij de rvs-versie kunt u uit 5 modellen kiezen. Nieuw zijn de urinoirbedieningsplaten in het mat wit en mat zwart. Bij de glazen modellen kunt u zelfs uit 10 combinaties kiezen, waaronder het populaire zwart en een luxe combinatie van zwart met goud.

TECEloop: nieuw design kunststof modellen

De serie TECEloop bedieningsplaten van kunststof heeft een designupgrade gekregen. Net als bij de glazen modellen is de kunststof variant nu volledig vlak, waarbij de toetsen uitlijnen met het front. Daardoor oogt de serie strakker. De kunststof modellen zijn leverbaar in 4 nieuwe combinaties. Bij de glazen modellen kunt u zelfs uit 10 combinaties kiezen, waaronder het populaire zwart en een stijlvolle combinatie van zwart met goud.

Elegant, hygiënisch, ook aanraakvrij: TECEsolid

Elegant, vlak, aanraakvrij of handbediend en robuuste eigenschappen kenmerken de serie TECEsolid. Het front is van hoogwaardig roestvast staal en daardoor ideaal voor openbare sanitaire ruimten. U kunt kiezen uit 5 combinaties met handbediening en 5 aanraakvrij. Aanraakvrij is hygiënischer want het voorkomt de overdracht van bacteriën en virussen.

Strak, tijdloos en gunstig in prijs: TECEnow

Met de extra vlakke kunststof bedieningsplaat TECEnow, een strak design en minimalistische vormgeving, bewijst TECE dat voortreffelijk design niet duur hoeft te zijn. Deze bedieningsplaten zijn leverbaar in 6 combinaties, waaronder de nieuwe urinoirbedieningsplaten in het mat wit en mat zwart.

Nieuw: extra spoelbediening binnen handbereik met TECEflushpoint

In sommige situaties is naast handmatig of elektronisch spoelen met een wc-bedieningsplaat, een pneumatische bedieningsknop voor spoelen op afstand vereist. Bijvoorbeeld voor ouderen of mindervaliden. Bovendien kan het uit oogpunt van gemak en comfort praktisch zijn om een wc-spoelknop op een andere plaats te hebben, dan ter hoogte van de spoelkast.

TECE introduceert hiervoor de pneumatische wc-bedieningsplaat TECEflushpoint, die flexibel in een straal van 1,7 m rond de spoelkast geïnstalleerd kan worden. In de wand of in de vloer. Eenvoudig als aanvulling op de wc-bedieningsplaat. Dus altijd binnen handbereik, gewoon waar dit het beste past.

Informatie: Bedieningsplaat wc en urinoir in zelfde design | TECE Nederland

Bezoek TECE op Architect@work (14-15 september, Ahoy Rotterdam: stand 139).

Lees meer over TECEflushpoint: TECEflushpoint | TECE Spotlight

Overig nieuws