Wie nomineer jij als F & B professional?

30 december 2014
Wie nomineer jij als F & B professional?

Vanaf donderdag 1 januari kun je via de poll op deze website stemmen op één van de vijf genomineerden voor F & B professional of the year!

*Genomineerden*
De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen en Albert Kooy. Lees "hier":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/even-voorstellen-de-vijf-kanshebbers-17731/ meer over de genomineerden.

*Stemmen is belangrijk*
Suzanne de Zwaan benadrukt dat het belangrijk is om je stem te laten horen. "Door te stemmen kun je laten weten wie je als vertegenwoordiger voor heel Nederland ziet op
F & B gebied. Er kan overigens alleen via de poll op hospitality-management.nl gestemd worden. Stemmen die via andere kanalen zoals Twitter binnenkomen, tellen niet mee."

*Verloop verkiezing*
Je kunt tot *woensdag 14 januari tot 10.00 uur* stemmen op jouw kandidaat. Op deze dag worden de drie overgebleven genomineerden bekendgemaakt. Daarna presenteren de laatste drie overgebleven kandidaten zichzelf aan een deskundige vakjury. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het AF&BM jaargala op 30 januari in Tobacco Theater. De winnaar is een jaar lang het gezicht van F&B Nederland, krijgt een exclusief interview in Hospitality Management en gaat dineren in een toprestaurant.

"*Meer lezen over de verkiezing? Klik hier*":http://www.hospitality-management.nl/?q=professional&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws