Wie verdient de titel F&B Professional of the Year ‘17?

22 december 2016 | Jorien Slager

Vanaf nu kun je via de website van de AF&BM je stem uitbrengen op een van de negen genomineerden voor de felbegeerde titel: F&B Professional of the Year ’17.  Dit kan tot uiterlijk 11 januari 15.45 uur waarna er op deze dag, in het InnovationLAB op de Horecava, bekend wordt gemaakt welke drie finalisten het tegen elkaar gaan opnemen in de bloedstollende finale die plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré op 20 januari 2017. Dit gebeurt onder het toeziend oog van de vakjury, bestaande uit juryvoorzitter Maarten Wessels, Eric Andersen, Kim van Velzen, Frank Lindner en Tjeerd den Boer.

Stem nu!

Imre Swaanswijk - F&B Service Manager  - Park Hotel Amsterdam
Gijs Wehkamp - Director of Operations - The Hague Mariott Hotel
Elise Nouwens - F&B Manager - Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Bart Roetert - Co-Founder Instock
Jan Tiesing - F&B Manager - Hampshire Hotel Emmen
Wieske van Gestel - F&B Manager - De Bijenkorf Eindhoven
Maurice van Rossum - Operations Manager - The Attention Group
Marcel Hompe - F&B Manager - Holiday Inn Amsterdam Arena Tower
Geralda Joziasse - F&B Manager - Waldorf Astoria Amsterdam

Gala Grand Hotel Huis ter Duin 

De jury maakt tijdens het jaargala van de AF&BM, dat plaatsvindt bij Breakers Beach House, bekend wie zich een jaar lang F&B Professional of the Year ’17 mag noemen. Hij of zij is dan een jaar lang gezicht van F&B Nederland!

Kijk voor meer informatie op: www.afbm.nl & info@afbm.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

The Prince Akatoi in Londen heropent

Het Prince Akatoki in Marylebone, het enige Japanse vijfsterren hotel in Londen, heropent in augustus met een nieuw "Taste of Japan"-pakket om de gasten onder te dompelen in het Japans. gastvrijheid en cultuur. De naam Akatoki komt van een Aziatisch Japans woord voor "dageraad" o...

Horeca & Recht Hotel & Recht
Een vergoeding voor goodwill aan het einde van de huur, hoe zit dat eigenlijk?

Als onderdeel van een huurovereenkomst met betrekking tot hotelruimte onderhandelen partijen regelmatig over de vraag wat er met de (al dan niet door huurder) in het gehuurde aangebrachte voorzieningen zal gebeuren bij het einde van de huur. Een afspraak dat huurder deze voorzieningen (al dan niet o...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Amsterdam
Hotel W meerdere keren beschoten

In de nacht van dinsdag op woensdag is Hotel W in Amsterdam meerdere keren beschoten, zo staat de lezen op de website van Het Parool. Er raakte niemand gewond. Wel zitten er meerdere kogelgaten in de voordeur van het hotel. Om iets voor half vier vannacht kreeg de politie de melding van een schi...

Columns
Column Hans van Spronsen: In je kracht staan

Eén keer een beetje zweverige titel maar wel één die de lading dekt van mijn betoog. Vooral middelgrote en kleinere hotels moeten zich in deze coronatijden hieraan vasthouden. Vertrouwen is een speerpunt in het contact met uw gasten. Hebben zij het vertrouwen dat zij in uw horec...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: