Winnaars van Innovation Award 2014

13 januari 2014 |
Winnaars van Innovation Award 2014<

Op de eerste dag van de Horecava staat het Innovatieplein o.a. in het teken van de uitreiking van de Innovation Awards. In de categorie Food & Beverage, Interior Design,
Equipment & Services en Concepts & Co-creation werden de prijzen uitgereikt.

Food & Beverage
Flammkuchen heeft de Innovatie Award gewonnen in de categorie Food & Beverage. De jury vond dat deze winnaar vooral nagedacht had over de marktbehoefte. "Alles klopt bij dit product. De prijs is goed en de beleving van het product past bij de gast", aldus het jurycommentaar. Flammkuchen is een flinterdunne hartige plaatkoek.



Interior & Design
PhoneBob is de winnaar in de categorie Interior & Design. De jury waardeerde vooral de vormgeving van de genomineerden producten. "Vooral de mooie vormgeving voor de oplossingen viel ons op." PhoneBob is een oplader voor mobiele telefoons die geserveerd worden aan tafel zodat gasten optimaal gebruik kunnen maken van hun mobiele diensten.



Equipment & Services
Het Gastologie bordspel won, naast de Overall prijs, ook de award in de categorie Equipment & Services. De jury roemde de diversiteit van nieuwe digitale toepassingen met eenvoudigheid.



Concepts & Co-creation
Ecodish won de prijs in de categorie Concepts & Co-creation. Jurycommentaar: "Het is niet alleen een leuk idee, maar je kunt er ook daadwerkelijk business mee maken." Ecodish is een vaatwasmiddel dat 100 procent veilig is voor mens en dier.



Duurzaamheid
Voor de veertiende keer werden de Innovatie Awards uitgereikt. Juryvoorzitter Hayk Simons: "Op dit moment moet je je kunnen onderscheiden. Vooral nu de horeca steeds meer concurrentie ondervindt van van supermarkten. Je ziet een verschuiving naar duurzaamheid. Ook de digitale wereld zie je opkomen. De wisselwerking tussen nieuwe technologieën en gastvrijheid zagen we terugkomen bij de inzendingen."

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
“Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: