WorldHotels Hoteliers viert uitbreiding met Grand Hotel Karel V

Auteur: Redactie
Hotelketens Events 17 juli 2023
WorldHotels Hoteliers viert uitbreiding met Grand Hotel Karel V V.l.n.r. Jeroen van Gils, Maxime Busnel, Wytze van de Berg, Koen van den Berg, Leo Hollman en Stefan Dubbeling

Een zonovergoten terras, tongstrelende gerechten (onder leiding van chef Leon Mazairac) en de blikken gericht op een mooie toekomst. Dat waren de ingrediënten van de lunch waarmee WorldHotels Hoteliers de uitbreiding vierden met Grand Hotel Karel V in Utrecht. De samenwerking werd bezegeld door Leo Hollman, General Manager van Grand Hotel Karel V en Wytze van den Berg, Vice President International Operations EMEA BWH Hotels. In de fraaie entourage van het luxe vijfsterrenhotel, gesitueerd in een historisch klooster, schoven vijftien gasten aan om te proosten op een alliantie die ongetwijfeld naar meer smaakt.

Het tafelgesprek

Tijdens de lunch evalueerden de gasten de laatste WorldHotels-conferentie in Bangkok en maakte Stefan Dubbeling (Managing Director Development EMEA) bekend dat de 2024-conferentie in Miami zal plaatsvinden. Ook werd besproken hoe nog intensiever kan worden samengewerkt. Jeroen van Gils (Development Director Europe BWH Hotels) gaf een update over de hotels die recent zijn toegevoegd aan het netwerk van de driehonderd zelfstandige WorldHotels en over de hotels die zich binnenkort zullen aansluiten. Naast recente toevoegingen in Duitsland en Griekenland zijn er verschillende hotels in Spanje die zullen toetreden. Steeds meer hotels zien de toegevoegde waarde van een samenwerking waarbij ze de zelfstandigheid behouden en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van een keten van 4300 hotels wereldwijd.

De tafelgasten

Namens de aangesloten hotels waren Leo Hollman (General Manager) en Maxime Busnel (Commercial Manager) van Grand Hotel Karel V (WorldHotels Luxury) aanwezig. Namens Hotel Haarhuis (WorldHotels Crafted) schoven Wouter Dekker (Director Operations Q Hospitality Group) en Sarah Post (Senior Sales Manager) aan. Ook Tsibo Lin, eigenaar The Collector Den Haag (WorldHotel Crafted) en Bernhard Baan, General Manager van Kasteel De Vanenburg (WorldHotels Distinctive), prikten een vorkje mee.

Natafelen…

Eric Lambermont (Luxury Suites Amsterdam) en Jaap Liethof moesten helaas verstek laten gaan. Laatstgenoemde wijdt zich momenteel aan de grootscheepse renovatie van Hotel van Oranje in Noordwijk. Met de uitbreiding krijgt het befaamde hotel er 6.300 vierkante meter bij aan hotelkamers, suites, bar- en restaurantfaciliteiten, spa & wellness en een heuse state-of-the-art conferentieaccommodatie. De opening vindt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 plaats en zal ongetwijfeld leiden tot veel nieuwe, mooie tafelgesprekken onder de hoteliers. 

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws