Wyndham lanceert nieuw merk

Auteur: Redactie
Internationaal 4 juni 2021
Wyndham lanceert nieuw merk

Wyndham Hotels & Resorts, met meer dan 8.900 hotels in bijna 95 landen, onthulde afgelopen week zijn 21ste merk, Registry Collection Hotels, waarmee een luxueus aanbod wordt toegevoegd aan de bovenkant van de groeiende merkenportefeuille van het bedrijf.

Registry Collection Hotels opende vorige week het eerste Registry Collection Hotel, gelegen aan de Mexicaanse kustplaats Cancún,

De lancering van Registry Collection Hotels komt op een moment dat een groeiend aantal onafhankelijke eigenaren van luxehotels op zoek is naar bewezen en gevestigde partners om hen te helpen herstellen van de uitdagingen van de wereldwijde pandemie. Registry Collection Hotels stelt deze eigenaars in staat hun onafhankelijke geest en merkindividualiteit te behouden en tegelijkertijd gebruik te maken van de wereldwijde schaal van Wyndham Hotels & Resorts samen met het Wyndham Rewards® loyaliteitsprogramma.

"Terwijl de branche zich blijft herstellen, hebben onafhankelijke eigenaren van luxehotels over de hele wereld onze ontwikkelingsteams benaderd op zoek naar ondersteuning op het gebied van verkoop, marketing en reserveringen onder een bewezen en gevestigd luxemerk", aldus Geoff Ballotti, president en CEO, Wyndham Hotels & Resorts. "De oprichting van Registry Collection Hotels was een natuurlijke keuze, gezien de groeiende wereldwijde erkenning van Registry als 's werelds grootste luxe uitwisselingsprogramma met meer dan 200 luxe fractionele resorts in het topsegment en het aanhoudende succesvolle beheer van dat programma door onze partner Travel + Leisure Co. (voorheen Wyndham Destinations). Registry Collection Hotels vullen nu een belangrijke plaats in aan de bovenkant van de portefeuille van Wyndham Hotels & Resorts, waardoor we zeer selectief ondersteuning kunnen bieden aan onafhankelijke hoteliers over de hele wereld die voldoen aan de hoogste normen voor luxe service en accommodaties."

De Registry Collection Hotels zijn uitgekozen om ongelooflijke ervaringen te bieden op spectaculaire bestemmingen. Het kenmerk van deze hotels is de aantrekkingskracht van hun onmiskenbare individualiteit, die wordt versterkt door een doordacht ontwerp en service van wereldklasse. Van schitterende architectonische details in combinatie met serene coulissen tot droomlocaties, elk verblijf in de Registry Collection Hotels is bedoeld om net zo uniek en verwennerig te zijn als de hotels zelf.

"We zijn echt enthousiast over het hernieuwde potentieel van de wereldwijde reis-, vrijetijds- en lifestyle-industrie, nu de wereld zich verheugt en herenigt na meer dan een jaar van lockdowns en beperkingen," zegt Michael Brown, CEO, Travel + Leisure Co. "Experts en reizigers kijken ernaar uit om opnieuw op ontdekkingstocht te gaan naar exclusieve ervaringen over de hele wereld. De lancering van Registry Collection Hotels is een natuurlijke evolutie voor Wyndham Hotels & Resorts, voortbouwend op het iconische erfgoed en het wereldwijde netwerk van het merk.

Overig nieuws