Zeven redenen om mee te doen!

10 november 2012
Zeven redenen om mee te doen!

Lees hier de zeven redenen waarom u mee moet doen met de wedstrijd "Het Schoonste Hotel Van Nederland.":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/ Reden 1: kans om u te onderscheiden van de concurrent.

*Reden 1: Erkenning kwaliteit Housekeeping*
Met het meedoen van deze wedstrijd wordt de kwaliteit van uw houskeeping onder de loep genomen. Is de kwaliteit van hoog niveau, dan verdient deze toch voldoende erkenning? Maak daar gebruik van!

*Reden 2: Concurrent voorblijven*
De hotelgast vindt hygiëne uitermate belangrijk. Als u meedoet met de wedstrijd en dit communiceert naar uw gast, geeft u een signaal af dat u de hygiëne ook belangrijk vindt. Wint u de wedstrijd, dan bent u in ieder geval uw concurrent een stap voor en u voorziet in de behoefte van uw gast. Deze waardering wordt beloond.

*Reden 3: Onderscheidend vermogen*
Er kan er maar één de winnaar zijn. En dat betekent dat maar één hotel Hét Schoonste Hotel Van Nederland kan zijn. Bent u dat? Schrijf u in en u onderscheidt uw hotel van uw concurrent.

*Reden 4: Boost voor teamspirit van Housekeeping*
Meedoen aan een wedstrijd, brengt bij iedereen altijd een hoop motivatie en strijdlust los. Ook bij uw team. Meedoen betekent een boost voor de teamspirit en samen de beste willen zijn.

*Reden 5: Verwenmiddag en mooie prijs*
Uiteraard hoort er bij deze wedstrijd een prijs die u kunt winnen. Dit is niet zomaar een prijs, maar een beloning die iedereen zou willen winnen. Een complete verwenmiddag én ook nog eens € 1.500,- vrij te besteden voor het winnende team.

*Reden 6: trots op de gevel*
Altijd kunnen uitdragen dat u Het Schoonste Hotel Van Nederland bent? Dat kan! Wint u de verkiezing dan krijgt u een prachtige award die u aan de gevel van uw hotel kunt hangen. Dát zien uw hotelgasten zeker!

*Reden 7: Free publicity*
Iedere journalist en vakmedia willen natuurlijk weten wie Het Schoonste Hotel Van Nederland is! Wat dacht u van alle gratis publiciteit die u krijgt? Via social media bereikt dit nieuws uiteraard ook uw hotelgast. Dit betekent meer gasten, meer omzet. En dat is toch lekker in deze tijd!

Aarzel niet en "schrijf uw hotel in.":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/inschrijven/ Doe mee met de verkiezing van Het Schoonste Hotel Van Nederland en maak kans op de felbegeerde titel. Lees "hier":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/ alles over de inschrijvingen.

Overig nieuws