Zien Group opent eerste individuele hotel: Jan Luyken in Amsterdam

Auteur: Redactie
Opening 8 juni 2023
Zien Group opent eerste individuele hotel: Jan Luyken in Amsterdam

Zien Group, het corporate moederbedrijf van Eden Hotels, opent vandaag Jan Luyken, een boutique-hotel gevestigd in een herenhuis in het centrum van Amsterdam. Dit is het eerste onafhankelijke project dat geopend wordt door Zien Group.

Na een investering en een renovatie heeft Zien Group het historische pand gerenoveerd tot een herenhuis. Jan Luyken beschikt over 62 slaapkamers en diverse gezamenlijke ruimtes waar gasten kunnen loungen, werken en sporten zoals ze thuis ook zouden doen. 

Billy Skelli-Cohen, CEO van Zien Group: “Jan Luyken is het eerste project dat buiten het portfolio van Eden Hotels om wordt heropend, een zeer heuglijke tijd voor ons team. We blijven ons huidige portefeuille renoveren en verfijnen om zo het volledige potentieel ervan te benutten. Daarnaast blijven we op zoek naar groeimogelijkheden binnen Europa.”

Knipoog naar Amsterdam

Jan Luyken is gevestigd in het hart van Amsterdam, centraal gelegen tussen het Museumplein en de P.C. Hooftstraat. Interieurstudio Nicemakers uit Amsterdam ontwierp het interieur van de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond. De inspiratie voor het ontwerp komt uit de dynamiek van de stad met een link naar Nederlands vakmanschap. De bibliotheek, met uitzicht op de tuin, heeft een grote selectie kunstboeken op de planken staan, met een knipoog naar het nabijgelegen Rijksmuseum.

Huiselijke incheck

Door de efficiëntie van mobiel inchecken en het gemak van een digitale sleutel, wordt er niet meer op de traditionele manier ingecheckt. Zo kunnen de hosts van Jan Luyken de gasten op een vriendelijke en gastvrije manier ontvangen, alsof men op bezoek is in het huis van een vriend.
Een overnachting bij Jan Luyken begint vanaf 245 euro per persoon.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws