PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

25 september 2012 |
PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

Op 29, 30 en 31 oktober vindt de eerste editie in het culinaire pretpark plaats. Aan het woord medeorganisator Joris Levens, eigenaar van Leventi in Gilze.

Culinaire modeshow
Joris Levens, eigenaar van Levens Cooking & Baking Systems van Leventi licht toe: "De sprekers zullen ingaan op het verleden, heden en de toekomst van de horeca. Hoe deden we het vroegen, maar vooral hoe gaan we het nu doen?" Het evenement bestaat uit culinaire demonstraties, een inspirerende modeshow en een kijkje in de toekomst van professionele keukenapparatuur. Dit alles om uw zintuigen te prikkelen.

Hoop inspiratie
"De zintuigen worden geprikkeld in bijvoorbeeld de bijzondere demonstraties die plaatsvinden. Bezoekers krijgen een rondleiding en verschillende demo's te zien. Dit kan variëren van vis, vlees, brood of pasta. Aan het einde van de dag heeft de bezoeker een hoop inspiratie opgedaan en zit hij of zij boordevol nieuwe ideeën", aldus Levens.

Inschrijven
Vanaf 3 september kunt u zich inschrijven voor het evenement. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. De redactie houdt u uiteraard op de hoogte. Schrijf u in voor de gratis digitale nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van al het horecanieuws en het evenement 'prikkel je zintuigen in het culinair pretpark'.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: