U heeft gezocht op : Gastvrij Rotterdam

11 juli 2019 Events Advertorial
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019: topwedstrijden en vakinformatie

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

26 juni 2019 Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

24 juni 2019 Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

10 oktober 2018 Onderwijs Blog Duurzaamheid
Blog Pim van het Reve: duurzaam Food & Beverage concept

Nu de zomervakantie alweer een eeuwigheid geleden lijkt en iedereen alweer volop in bedrijf is, staat de eerste grote Nederlandse horecavakbeurs na de zomervakantie op het programma; Gastvrij Rotterdam. Een mooie plek om nieuwe inspiraties op te doen, te netwerken maar bovendien de plek waar de prij...

20 september 2018 Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

23 april 2018 Awards Achtergronden
Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt

De vakjury heeft de nominatie bekendgemaakt van de genomineerden van de derde editie van de Gaia Green Awards. De award wordt jaarlijks uitgereikt op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam aan strandpaviljoens, hotels en restaurants die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben geleverd om hun orga...

3 oktober 2017 Achtergronden Restaurant
Ruim 1200 restaurants aangesloten aan bij het nieuwe reserveringsplatform BookDinners

Tijdens Gastvrij Rotterdam maakte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) bekend dat zij het initiatief heeft genomen voor het nieuwe reserveringsplatform BookDinners. BookDinners is hét reserveringsplatform van, voor en door restaurants. Dit nieuwe initiatief spreekt veel restaurants aan, want er...

21 september 2017 Awards Ondernemen
Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'

Het Thon Hotel in Rotterdam, restaurant Zeeën van Tijd in Roosendaal en Snackbar Kitsy’s in Alkmaar gaan de uitdaging aan. Zij zijn de drie winnaars van de beursactie van Boost je omzet! op Gastvrij Rotterdam. Van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 was het team van deze onli...

20 september 2017 Awards
Gaia Green Awards uitgereikt op Gastvrij Rotterdam

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 19 september de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het duurzame Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft Jos van Grunsven (vicevoorzitter Euro-Toques) in de categorieën Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens de volgende winnaars bekend ge...

13 september 2017 Rotterdam
Groei horecasector ook zichtbaar op Gastvrij Rotterdam

Na maandenlange voorbereiding inclusief een grootschalige renovatie van de beurshallen staat Gastvrij Rotterdam op het punt van beginnen. Op maandag 18 september 2017 openen de deuren van Rotterdam Ahoy voor het eerste jubileum van de snelgroeiende horecavakbeurs. De beursvloer is opnieuw groter qua...

29 juni 2017 Awards
Finalisten Gaia Green Awards bekend

De Gaia Green Awards zijn awards voor horecabedrijven die ondernemen met ruime aandacht voor duurzaamheid. De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 9 finalisten bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2017: Restaurants: ...

26 januari 2017 Culinair
Nederlands team eindigt als elfde bij Bocuse d'Or

De 11e plek voor team Bocuse d’Or Nederland betekent voor het team onder leiding van Jan Smink een einde aan een intensief traject van twee jaar. Als winnaar van de Nederlandse finale tijdens Gastvrij Rotterdam in 2015 en de 7e plek in Boedapest op de Europese finale is deze plaats een bevesti...

12 januari 2017 Awards Personalia Hotel
Linda Giebing verkozen tot Hotello of the Year 2017

'Mensen maken het verschil tussen goed en fantastisch' Tijdens het HotelloTOP Year Event 2017, dat vandaag plaatsvond in RAI Amsterdam, is Linda Giebing verkozen tot Hotello of the Year 2017. Deze prestigieuze award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Hotello die onderscheidend heeft gepr...

2 januari 2017 Events Hotel
Wie wordt Hotello of the Year 2017?

Traditiegetrouw wordt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 11 januari 2017 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, de Hotello of the Year Award uitgereikt aan een Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. De finalisten voor ...

20 september 2016 Awards
Gaia Green Awards uitgereikt

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op maandag 19 september op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen de eerste GAIA GREEN AWARDS uitgereikt in de categorieën: Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens. Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland overhandigde de 3 trotse winnaar...

15 september 2016 Events
Beursvloer van snel groeiende horecavakbeurs volledig uitverkocht

Van maandag 19 september t/m woensdag 21 september opent dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals haar deuren in Rotterdam Ahoy. En dit jaar groter dan ooit, alle vierkante meters beursoppervlakte zijn optimaal benut door onder meer een diversiteit aan exposanten en ruim 10 thema...

21 juni 2016
Wie heeft de meest duurzame horecazaak?

De Gaia Green Awards zijn nieuwe awards voor horecabedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. De award is een initiatief van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector. Gisteren zijn de genomineerden bekend gemaakt. De 15 genomineerde bedri...

22 maart 2016
Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Nederland is in de race om de prestigieuze Bocuse d’Or Europe 2018 wedstrijd naar de stad Rotterdam te halen. In december 2015 is een bidbook uitgebracht. In korte tijd hebben een aantal partijen vanuit bedrijfsleven en overheid zich sterk gemaakt om een goede ontvangst te verzorgen voor de Fran...

22 september 2015
Groene pluim voor horeca Rotterdam

Op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn twee horecabedrijven gisteren bekroond met een 'Groene Pluim'. Deze pluim kan worden verdiend door horecabedrijven die zich concreet inzetten om te vergroenen en te verduurzamen. De hoge scores geven aan dat er in deze horecabedrijven bijzondere aandacht...

22 september 2015
Gastvrij Rotterdam in beeld

Ahoy Rotterdam opende gisteren haar deuren voor Gastvrij Rotterdam, dat drie dagen lang dé plek voor horeca-professionals is. Hierbij geven wij je een sfeerimpressie van dag één. De Makro-mannen zijn er klaar voor! Het Nederlands Patisserie Team presenteert 'Dessert op het bord' ...

21 september 2015
Gastvrij Rotterdam van start (VIDEO)

Vandaag is Gastvrij Rotterdam van start gegaan. Deze nieuwkomer heeft iedereen verrast en is inmiddels een vaste waarde binnen de horeca. Vandaag staat ook de Nederlandse finale van de Bocuse d'Or op het programma en kun je inspiratie opdoen en kennis vergaren. Ook morgen en woensdag is er een druk...

1 september 2015
Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Stephan Nijst is de nieuwe chefkok van Stadshal Bar en Restaurant in Hilton Rotterdam. Hij presenteert direct al zijn culinaire signatuur, met het speciaal samengestelde menu dat tijdens de Rotterdamse Restaurant Week wordt geserveerd. De zeer ervaren Nijst heeft een gevarieerde loopbaan als sousc...

31 augustus 2015
Wijnproeven met topsommelier

Wijnproeven met voormalig elBulli sommelier Lucas Payà, het is een vinologisch buitenkansje voor bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De wijnproeverij met Payà is één van de 125 programmaonderdelen van de horecavakbeurs die van 21 tot en met 23 september in Ahoy Rotterdam plaatsvindt. Diverse wor...

29 mei 2015
Update: Bocuse d'Or

Met de voorronde (juni) en de Nederlandse finale (september) in zicht, spraken we vandaag met Fenny Straat, Bocuse d'Or Nederland bestuurslid van het eerste uur. De voorronde, de Nederlandse finale én de mogelijkheid dat Nederland gastland wordt van de Europese finale in 2018 waren onderwerp van g...

27 mei 2015
Acht kandidaten bij voorronde Bocuse d'Or

Voor de voorronde van de nationale Bocuse d'Or finale op 21 september bij Gastvrij Rotterdam hebben acht ambitieuze chefs zich aangemeld. Op 15 juni aanstaande zullen zij hun kookkunsten tonen bij het Friesland Campina Innovation Centre in Wageningen. De opdracht De opdracht bestaat uit het ber...

6 mei 2015
Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

Het internationale comité van de Bocuse d’Or wedstrijden heeft vandaag bekendgemaakt dat zes landen zich hebben aangemeld als gastheer voor de Bocuse d’Or Europe finale in 2018. Bocuse d’Or Nederland is een van de zes. De overige landen zijn Denemarken, Duitsland, Estland, Polen en het Vereni...

4 mei 2015
Topchefs in jury Nederlandse finale Bocuse d'Or

SVH Meesterkoks André van Doorn, Marc van Gulick, Onno Kokmeijer en Dick Middelweerd vormen samen met SVH Meesterkok Jonnie Boer de jury van de Nederlandse finale Bocuse d’Or 2015. De Nederlandse finale vindt plaats tijdens Gastvrij Rotterdam op 21 september. Jonnie Boer Beoordeling De...

27 maart 2015
Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Chefs met ambitie kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de voorrondes waarbij kandidaten geselecteerd worden voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Het bestuur van Bocuse d'Or Nederland organiseert twee voorrondes. Het doel is om meer koks de kans te geven kennis te maken met de belangrijkste culina...

25 september 2014
Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Gisteren hebben vijf Rotterdamse horecaondernemers de Oorkonde 'Groene Pluim' van het Rotterdam Climate Initiative (RCI) en Koninklijke Horeca Nederland ontvangen. Horecabedrijven die zich onderscheiden in duurzaamheid, energiegebruik, afval en water komen in aanmerking voor deze oorkonde. Onder...

22 september 2014
Gastvrij Rotterdam van start gegaan

Vandaag is Gastvrij Rotterdam gestart in Ahoy Rotterdam. In samenwerking met Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging werd de beurs feestelijk geopend door een optreden van jagers en jachthoornblazers. Na de opening sabreerde beursorganisator Robert Melaard een fles champagne. Op...

21 september 2014
Meer weten over wild?

Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging zetten wild op de kaart tijdens Gastvrij Rotterdam van 22 tot en met 24 september. Maandag 22 september gaat de 2e editie van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam van start in Ahoy Rotterdam. Op de eerste dag wordt de beurs om 12:00 uur of...

10 september 2014
Gratis naar Gastvrij Rotterdam!

Deze week ontvang je de nieuwe Hospitality Management. Bij elk exemplaar geven we een gratis entreebewijs weg voor Gastvrij Rotterdam. Deze horecavakbeurs vindt plaats op 22 t/m 24 september in de Ahoy in Rotterdam. Programma Op Gastvrij Rotterdam vind je onder meer het WijnPaviljoen (hosted b...

8 september 2014
Makro op Gastvrij Rotterdam

Het is bijna zover: van 22 tot en met 24 september staat Ahoy Rotterdam in het teken van Gastvrij Rotterdam. Makro is ook van de partij en nodigt je van harte uit om de stand te bezoeken. Een stand vol inspiratie, maar tegelijkertijd ook een plek om samenwerking te bespreken. Makro is immers de pa...

3 september 2014
Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam

Op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam komt dit jaar weer het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen. Hier kunnen de beursbezoekers kennis maken met energiebesparende, biologische, fairtrade en anderzijds duurzame en verantwoorde producten. Paviljoen Het Paviljoen was 2013 direct al een schot in de roo...

28 augustus 2014
Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Sterrenchef François Geurds en topchef Herman den Blijker zijn aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam op 22 en 23 september aanstaande. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt het de eerste keer dat hij in de spotlights staat van Gastvrij Rotterdam en hij kijkt er er...

27 augustus 2014
22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam heeft zich vorig jaar meteen bewezen als nieuw hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Ruim 250 exposanten presenteren van 22 t/m 24 september 2014 in Ahoy Rotterdam hun meest innovatieve producten en oplossingen op het gebied van horeca. In samenwerking met 14 ...

31 juli 2014
Zoektocht naar grootste culinaire talent

Euro-Toques Nederland is op zoek naar het grootste culinaire talent van het land. Een talent dat kan bijdragen aan de toekomst en ontwikkeling van de Nederlandse keuken. De opdracht is dat jonge chefs reflecteren op tradities, respect voor het verleden, met oog naar de toekomst. Creatief en inno...

21 juli 2014
Gastvrijheids7daagse aanstaande

Van 15 tot en met 21 september vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. De in dit voorjaar 145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen de mogelijkheid de rode loper uit te leggen en hun excellente gastvrijheid ten toon te spreiden. Exce...

27 september 2013
Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

De reacties op de eerste editie van Gastvrij Rotterdam van zowel exposanten als bezoekers, waren lovend. Vooral de uitstraling, sfeer en kwaliteit van het publiek werden door exposanten genoemd als sterke punten van het nieuwe evenement. In totaal brachten 7.135 horecaprofessionals uit heel Neder...

24 september 2013
Gezonde voeding op de kaart

"Je ziet dat het aantal mensen met overgewicht en Obesitas steeds meer toeneemt in de westerse samenleving. Wij als F&B eindverantwoordelijken zijn het onze gasten verplicht de mogelijkheid te bieden zo gezond mogelijk te eten", vertelt voorzitter Suzanne de Zwaan van de AF&BM tijdens het seminar ...

24 september 2013
Rondje Horeca voor Makro

Makro Nederland is een nieuwe weg ingeslagen en alle horecaondernemers moeten dat weten. Makro Nederland bezorgt bij horecaondernemers tot in de koelcel, heeft speciale horecabalies voor advies, organiseert speciale horecathemadagen en staat horecaondernemers bij. Kortom: Makro Nederland is de par...

24 september 2013
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het was de eerste editie van de horecabeurs in Rotterdam waar horecavakmensen zich volop lieten inspireren. De beurs biedt een innovatief en ondernemen...

6 september 2013
Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy vindt dit jaar een Bier & Spijs Lunch plaats. Ieder gerecht zal hierbij worden gecombineerd met een speciaal bier. De lunch wordt bereid door chefs van Euro-Toques Nederland. Met het initiatief willen de organisatoren van de Bier & Spijs Lunch,...

29 augustus 2013
Primeur voor Gastvrij Rotterdam

Tijdens de opening van de nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op maandag 23 september vindt de officiële kick-off richting de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or plaats. De zes finalisten gaan op 1 oktober de strijd met elkaar aan. De winnaar van de Nederlandse finale mag Nederland vert...

1 augustus 2013
Registreer nu voor Gastvrij Rotterdam

Topkoks aan het werk, tips & tricks voor bedrijfsvoering, de nieuwste producten, de laatste trends, spraakmakende presentaties? Kom kijken, proeven en beleven op Gastvrij Rotterdam 2013 van 23 t/m 25 september in Ahoy. De nieuwe horecavakbeurs waar u daadwerkelijk inspiratie opdoet! Uitgebreide...

1 juli 2013
Aboutaleb opent Rotterdamse vakbeurs

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam geeft het startsein voor de nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. In Ahoy zijn op 23, 24 en 25 september horecaondernemers welkom. De beurs is ontstaan uit de marktbehoefte aan een kwalitatief hoogwaardige vakbeurs in Rotterdam. Horeca Rotterdam Burgem...

16 juni 2013
Kom naar Gastvrij Rotterdam!

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 23, 24 en 25 september 2013 verwelkomt Ahoy Rotterdam horecaprofessionals met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Mooi concept Het beursconcept is ontwikkeld met de Founding Partners; ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: