Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...
Het is zover. De drie winnaars, die ieder het nieuwe proefboek van Peter Klosse mogen ontvangen, zijn bekend. Het aantal inzendingen was enorm en uit...
Peter Klosse is eigenaar van de Echoput, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hogeschool Maastricht. Samen met A...
Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. "Peter Klosse":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/peter-klosse-ontkracht-wildfabelen-15972/ volgde zijn vad...
Gastheer en sommelier Maurice Griep is terug bij Het Roode Koper. Na enkele jaren elders te hebben gewerkt, gaat Griep weer aan de slag bij het vier...
Gisteren is Stan Kerckhoffs (1978) geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* in het Grand Hote...
De internationale hospitality partner Mise en Place heeft zijn hoofdkantoor verplaatst naar een bijna 500 jaar oud kasteel in Maastricht. Het gaat hie...
Marijn Weekers van de Hotel Management School Maastricht heeft de beste hotelscriptie van Nederland. Dat werd op donderdag 13 maart bekend gemaakt tij...
Het antwoord op bovenstaande vraag wordt op 13 maart gegeven door bekend te maken wie de Thesis Award 2013 van de Association Dutch Hotel Management S...
Smaakprofessor Peter Klosse heeft op 25 november officieel zijn lectoraat aan de hotelschool in Maastricht aanvaard. Na zijn rede over de wetenschap a...
Jannika Spremberg van de Hotelschool Den Haag heeft tijdens de HotelloTop op de Horecava de Dutch Hotel Management Schools Thesis Award in de wacht ge...
Johan Kragtwijk, maître-sommelier van Grand Restaurant Karel V in Utrecht, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester. Het is zijn tweede meestertitel, Kr...
Het begrip duurzame voeding wordt vaak genoemd en ook steeds meer restaurants zeggen duurzaam te werken. Maar wat is duurzaam ondernemen in de restaur...
Peter Klosse krijgt een lectoraat aan de Stenden hogeschool in Leeuwarden. Op vrijdag 4 maart houdt Klosse een rede ter gelegenheid van de introductie...
Nederland is drie vijfsterrenhotels rijker. Volgens een laatste overzicht van de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) mogen het Hilton Den Haag, het...
Uit onderzoek dat twee voedingsdeskundigen in Hotel Gastronomique De Echoput deden blijkt dat eten in toprestaurants goed kan zijn voor de mens. De ve...
Hoe goed of slecht is ons horecaonderwijs? Een interessante vraag waarover op 7 mei - tijdens het vijfde Nationaal Food & Beverage Debat - ruim ho...
Tijdens het Horeca Jaardiner op 3 mei in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk is culinair journaliste Janny de Moor met het boek 'Wijn in de keuken'...
In nauw overleg met bedrijfsleven start het ROC van Amsterdam, afdeling Hotelschool, dit schooljaar met de nieuwe opleiding "Aankomend Gastronoom". Op...