Themadag over duurzame restaurants

21 juni 2012
Themadag over duurzame restaurants

Het begrip duurzame voeding wordt vaak genoemd en ook steeds meer restaurants zeggen duurzaam te werken. Maar wat is duurzaam ondernemen in de restaurantsector nu eigenlijk?

*Organisatie*
De sector restaurants van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert op donderdag 28 juni samen met de Academie voor Gastronomie en MVO Nederland een "themamiddag":https://www.khn.nl/web/restaurants/artikel/-/asset_publisher/Io53/content/themadag-duurzame-voeding-28-juni/10156?redirect=https://www.khn.nl/web/restaurants/home%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_7qH5%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p rond duurzame voeding in restaurants bij De Echoput vlakbij Apeldoorn.

*Wat is duurzaam?*
Onder de vakkundige leiding van dagvoorzitter Antoinet van Helvoirt-Looman laten vier sprekers u aan de hand van heldere voorbeelden zien wat het thema nu eigenlijk inhoudt.

*Sprekers*
De sprekers zijn: Glenn van den Burg (MVO Nederland), Iens Boswijk (IENS Independent Index), Rick van Baaren (Radboud Universiteit Nijmegen), en Peter Klosse (restaurateur en professor gastronomie).

*Aanmelden*
Via dit "antwoordformulier":http://www.khn.nl/themadag kunt zich aanmelden voor deze bijzondere themadag. U kunt hier ook aangeven of u gebruik wilt maken van de pendeldienst die vanaf het kantoor van KHN in Woerden naar Apeldoorn rijdt.

~Frank Lindner~

Overig nieuws