Je hebt gezocht op: rondetafelgesprek

Revolutie van houten keycards en mobile keys in hotelsector: duurzaamheid, gemak en veiligheid
In de afgelopen jaren heeft de hotelsector enorme veranderingen ondergaan, vooral op het gebied van technologie. Eén van de meest recente ontwi...

“Het is logisch dat de kosten bij een B&B hoger zijn dan bij een hotel”
Het plan om een bed & breakfast te beginnen was er al wel bij Floor van Boxtel en haar partner Gijs van der Grinten, maar dat de locatie van HAERT...

Kloeg Collection opent tiende hotel; Timmerfabriek Apartments
Timmerfabriek Apartments opent op zaterdag 8 juli officieel haar deuren. Het hotel beschikt over 58 compleet ingerichte hotellofts en hotelappartement...

Ronde tafel Hotel en Technologie (deel 2): Creditcard moet betalingsgarantie zijn, geen verplichting
Technologie is onmisbaar in de hotellerie, maar zorgt ook voor dilemma’s. In hoeverre draagt technologie bij aan gastvrijheid? En hoe kun je als...

Ronde tafel Hotel en Technologie (deel 1): Hoteliers kunnen niet bouwen
Technologie is onmisbaar in de hotellerie, maar zorgt ook voor dilemma’s. Hoe kun je als hotelondernemer inspelen op razendsnelle technologische...
Download nu de F&B-special van Hospitality Management
Vorige week viel de jaarlijkse Hotel & Food&Beverage-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Onze jaarlijkse spe...
Dit lees je in de nieuwe Hotel & Food&Beverage-special
Binnenkort valt de jaarlijkse Hotel & Food&Beverage-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Onze jaarlijkse spec...

Rondetafelgesprek: de valkuilen van Rob van der Valk
Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd, zo ook niet Van der Valk Hotel Delft A4. Hotelondernemer Rob van der Valk opent zijn hotel...

Voelen, zien en ruiken tijdens de Independent Hotel Show
Op 14 en 15 maart vindt de Independent Hotel Show plaats in RAI Amsterdam. Meer dan 200 exposanten en 40 industry-leaders laten de laatste ontwikkelin...
Dienend leiderschap in de hotellerie. Wat voor leider wil je zijn?
Nieuwe tijden vragen om nieuw leiderschap. Ook in de hotellerie. Met transitie als rode draad in deze speciale uitgave van Hospitality Management, is...
Gasthoofdredacteuren nemen eerste exemplaar in ontvangst
Onder het toeziend oog van het hele team van Landgoed De Wilmersberg, namen gasthoofdredacteuren Githa en Boudewijn van Vilsteren ‘hun’ Ho...

8 jaar geleden in Hospitality Management: Revenue Management
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...

Kabinet verlengt steun; 6 miljard erbij
De vooruitzichten voor het economisch herstel na corona zijn positief en het virus lijkt op zijn retour. Toch zijn er nog veel onzekerheden voor werke...

Dit lees je in de decemberuitgave van Hospitality Management
Deze week valt de decemberuitgave van Hospitality Management bij alle hoteliers in Nederland op de mat. We warmen je alvast op met een voorproefje van...

Roberto Payer legt laatste hand aan 'zijn' Hospitality Management
Gasthoofdredacteur Roberto Payer was woensdagmiddag te gast op de redactie van Uitgeverij PS: bv, uitgever van Hospitality Management. De cluster...

"Het anker is los, de vraag is hoe we gaan varen"
De horeca mag weer (beperkt) open. De uitzichtloze situatie zonder perspectief heeft plaatsgemaakt voor de stip op de horizon. Voorzichtig optimisme h...

Fonkelnieuwe Hospitality Management nu te downloaden
De fonkelnieuwe Hospitality Management viel gisteren bij iedere hotelier op de deurmat. Het zijn roerige en onzekere tijden. Veel hotels zijn ges...

Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)
De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In...

"Zoek de samenwerking om het eigen bereik te vergroten"
Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B...

In memoriam: Michel Geurts
Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de bas...

Download: de extra dikke uitgave van Hospitality Management
Voor Kerst viel de decemberuitgave van Hosptality Management bij de Nederlandse hotellerie op de mat. Voor wie geniet van een welverdiende vakantie en...

Hospitality Management brengt extra dikke kersteditie uit
Aanstaande dinsdag is het zover: dan valt de laatste editie van Hospitality Management van 2019 bij iedere hotelier op de deurmat. Niet zomaar een edi...

Outsourcing (deel 1): Volledig ontzorgen door outsourcing is een illusie
Hotels kunnen niet zonder outsourcing. Maar waar de één zonder blikken of blozen een externe partij inhuurt voor de F&B, doet de and...
Juni-editie Hospitality Management: Hans Vugts hekelt stadsbestuur Amsterdam
In de juni-uitgave van Hospitality Management presenteren we je uiteenlopende onderwerpen en interviews. Op de cover zie je Hans Vugts, de man die ein...

Rondetafelgesprek met hotelschooldirecteuren
De samenleving draait op mbo’ers en de hotellerie vormt daar geen uitzondering op. Maar hoe blijft de sector aantrekkelijk genoeg voor zelfbewus...

Download nu de Hospitality Management Kerstspecial
Heerlijk, het is bijna Kerst. Voor wie zich even terug wil trekken, en daarbij een goed stuk wil lezen, biedt de Kerstspecial van Hospitality Manageme...

Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?
To brand or not to brand? Dat is de vraag voor veel hoteliers. Investeerders zien graag een herkenbaar merk op de gevel, maar de gast kent soms meer w...

KHN zet machtsmisbruik online platforms op politieke agenda
Op donderdag 21 december 2017 organiseerde Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een actie tegen het machtsmisbruik van online platforms, zoals Booking,...

De weekendselectie: Bankiers, e-mailmarketing en columns
Elke zaterdag geven we van Hospitality Management een mooi overzichtje voor het weekend. Bijvoorbeeld voor bij de koffie op zaterdagochtend of bi...

Download de nieuwste Hospitality Management
De nieuwste editie van Hospitality Management is uit! In deze bomvolle uitgave vindt u weer interessante interviews, achtergronden en need-to-know inf...

Rondetafelgesprek: Liever zelf aan het roer
Werken in de hospitality is een continue strijd om boekingen, goede reviews en de wow-factor. Toch weten de jonge managers aan tafel hun oprechte gli...

Ruim 111.000 bezoekers EquipHotel
De internationale horecavakbeurs Equip'Hotel, die onlangs in Parijs gehouden is, heeft ruim 111.000 bezoekers getrokken, waarvan 19,2% internationaal...

Rondetafelgesprek: leider moet faciliteren en verbinden
In de juni-editie van Hospitality Management stond *Caro van Eekelen*, COO Hotelservices Benelux, aan het roer. In een rondetafelgesprek met tafelgeno...

Caro van Eekelen onderzoekt nieuw leiderschap in andere branches
Hoe kan het hotel van nu voldoen aan de snel veranderende wereld ? Moet het hiërarchische model op de schop om sneller te kunnen handelen? Gastho...

AF&BM slaat brug
Debatteren en effectief communiceren met elkaar, hoe doe je dat en hoe leer je daarin van elkaar, verspreid over 3 generaties? Dat is waar het 14 ap...

Uitgeverij PS: klaar voor de Horecava!
Uitgeverij PS, o.a. bekend van Hospitality Management, is ook dit jaar aanwezig op de Horecava 2014. U herkent onze stand aan de gouden lijstjes waar...

Bezoek onze hotelsessies op Horecava
Hospitality Management stelt dit jaar serieuze vragen op de Horecava. Het hotelvakblad organiseert op het Hotelplein in Hal 1 rondetafelgesprekken en...