U heeft gezocht op : rondetafelgesprek

11 mei 2020 Interview Longread
"Het anker is los, de vraag is hoe we gaan varen"

De horeca mag weer (beperkt) open. De uitzichtloze situatie zonder perspectief heeft plaatsgemaakt voor de stip op de horizon. Voorzichtig optimisme heerst. De hotellerie kruipt uit zijn schulp en pakt de handschoen op. In de derde aflevering van het ‘Rondetafelgesprek, hoteliers in crisistijd...

15 april 2020
Fonkelnieuwe Hospitality Management nu te downloaden

De fonkelnieuwe Hospitality Management viel gisteren bij iedere hotelier op de deurmat. Het zijn roerige en onzekere tijden. Veel hotels zijn gesloten en de hotels die open zijn hebben weinig tot geen gasten. Bart Reints Bok, eigenaar/directeur van Charme Hotels, hield voor ons een dagboek bij w...

2 april 2020 Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

11 maart 2020 Interview Longread
"Zoek de samenwerking om het eigen bereik te vergroten"

Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B wakker geschud en in een stroomversnelling geraakt. In het nieuwe nhow bespreken drie hoteliers hun visie op de F&B en de hotellerie. Een voorzich...

19 februari 2020 Achtergronden
In memoriam: Michel Geurts

Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de basis voor Inntel Hotels. In 1986 werd het tweede hotel geopend in Zaandam: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Het hotel kent sinds de verbouwing in 2010 e...

27 december 2019 Achtergronden
Download: de extra dikke uitgave van Hospitality Management

Voor Kerst viel de decemberuitgave van Hosptality Management bij de Nederlandse hotellerie op de mat. Voor wie geniet van een welverdiende vakantie en daardoor de uitgave nog niet heeft gezien, het blad gemist heeft omdat iemand anders er maar al te graag in wilde lezen of liever digitaal leest, heb...

18 december 2019
Hospitality Management brengt extra dikke kersteditie uit

Aanstaande dinsdag is het zover: dan valt de laatste editie van Hospitality Management van 2019 bij iedere hotelier op de deurmat. Niet zomaar een editie: ook het team van Hospitality Management geeft cadeautjes weg in december en presenteert een extra dik kerstnummer met daarin zes exclusieve inter...

14 augustus 2019 Interview Longread
Outsourcing (deel 1): Volledig ontzorgen door outsourcing is een illusie

Hotels kunnen niet zonder outsourcing. Maar waar de één zonder blikken of blozen een externe partij inhuurt voor de F&B, doet de ander uit volle overtuiging zelf de schoonmaak. Of je nu in- of uitbesteedt, in beide gevallen blijft er voor de opdrachtgever een belangrijke rol weggel...

18 juni 2019 Achtergronden
Juni-editie Hospitality Management: Hans Vugts hekelt stadsbestuur Amsterdam

In de juni-uitgave van Hospitality Management presenteren we je uiteenlopende onderwerpen en interviews. Op de cover zie je Hans Vugts, de man die eind 2019 afscheid neemt van de hotellerie. Hij stond de afgelopen veertien jaar aan het roer van Hotel Casa Amsterdam. Jeroen Oskam neemt ons mee naa...

6 februari 2019 Onderwijs Interview
Rondetafelgesprek met hotelschooldirecteuren

De samenleving draait op mbo’ers en de hotellerie vormt daar geen uitzondering op. Maar hoe blijft de sector aantrekkelijk genoeg voor zelfbewuste 17-jarigen, die hun leerbedrijf selecteren op de factor leuk en afhaken bij een snauw van de chef? Vier ROC-directeuren wisselen onder leiding van ...

18 december 2018 Achtergronden
Download nu de Hospitality Management Kerstspecial

Heerlijk, het is bijna Kerst. Voor wie zich even terug wil trekken, en daarbij een goed stuk wil lezen, biedt de Kerstspecial van Hospitality Management uitkomst. In deze speciale uitgave plaatsten we maar liefst vijf diepte-interviews, met onder andere Atilay en Gunay Uslu van Corendon, Maik Willem...

16 november 2018 Interview Longread
Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?

To brand or not to brand? Dat is de vraag voor veel hoteliers. Investeerders zien graag een herkenbaar merk op de gevel, maar de gast kent soms meer waarde toe aan een foto op Instagram. Wat betekent een alom gerespecteerde merknaam nog voor de waarde van een hotel? Vier hoteliers delen hun uiteenlo...

21 december 2017 Wet- en regelgeving OTA's KHN
KHN zet machtsmisbruik online platforms op politieke agenda

Op donderdag 21 december 2017 organiseerde Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een actie tegen het machtsmisbruik van online platforms, zoals Booking, Expedia, Iens en Thuisbezorgd. KHN-voorzitter Robèr Willemsen ging in gesprek met Tweede Kamerleden en overhandigde hen een pizza met een flink...

29 april 2017 Achtergronden
De weekendselectie: Bankiers, e-mailmarketing en columns

Elke zaterdag geven we van Hospitality Management een mooi overzichtje voor het weekend. Bijvoorbeeld voor bij de koffie op zaterdagochtend of bij het ontbijt op zondagochtend. Wat dacht je van: Dit rondetafelgesprek met vijf bankiers. Onder leiding van Bastiaan Driessen, managing partner van ...

20 april 2017 Achtergronden Interview
Download de nieuwste Hospitality Management

De nieuwste editie van Hospitality Management is uit! In deze bomvolle uitgave vindt u weer interessante interviews, achtergronden en need-to-know informatie. De uitgave is hier gratis te downloaden. In deze uitgave is er een interview met Hans Pieters en Paul Westra van Utrecht City Hotels, die ...

7 augustus 2015
Rondetafelgesprek: Liever zelf aan het roer

Werken in de hospitality is een continue strijd om boekingen, goede reviews en de wow-factor. Toch weten de jonge managers aan tafel hun oprechte glimlach te bewaren. Zou dat zijn omdat ze geen van allen in een hard branded keten werken? Een rondetafelgesprek tussen acht hospitalitytalenten over he...

4 december 2014
Ruim 111.000 bezoekers EquipHotel

De internationale horecavakbeurs Equip'Hotel, die onlangs in Parijs gehouden is, heeft ruim 111.000 bezoekers getrokken, waarvan 19,2% internationaal. Met een toename van 5% internationale vakbezoekers, een uiterst succesvolle eerste editie van de Export Club en het Top Buyers programma, positionee...

9 juli 2014
Rondetafelgesprek: leider moet faciliteren en verbinden

In de juni-editie van Hospitality Management stond Caro van Eekelen, COO Hotelservices Benelux, aan het roer. In een rondetafelgesprek met tafelgenoten Meiny Prins, Sandra Lutchman, Rachelle van der Linden en Mohamed Baba wordt gesproken over vernieuwende leiders. Faciliterend leiderschap blijkt d...

29 maart 2014
AF&BM slaat brug

Debatteren en effectief communiceren met elkaar, hoe doe je dat en hoe leer je daarin van elkaar, verspreid over 3 generaties? Dat is waar het 14 april over gaat bij de bijeenkomst van de AF&BM over Generatie X, Y, aan Z, gehouden in International Perscentrum Nieuwspoort. Enthousiasme Bij de ...

10 januari 2014
Uitgeverij PS: klaar voor de Horecava!

Uitgeverij PS, o.a. bekend van Hospitality Management, is ook dit jaar aanwezig op de Horecava 2014. U herkent onze stand aan de gouden lijstjes waar alle covers van onze vakbladen van het afgelopen jaar aan hangen. Wij zijn er klaar voor en heten u van harte welkom bij stand 630 in hal 1. K...

31 december 2013
Bezoek onze hotelsessies op Horecava

Hospitality Management stelt dit jaar serieuze vragen op de Horecava. Het hotelvakblad organiseert op het Hotelplein in Hal 1 rondetafelgesprekken en een debat over actuele onderwerpen. Hiervoor hebben we diverse toonaangevende sprekers gevraagd en nodigen u van harte uit om tijdens de sessies een...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: