Fonkelnieuwe Hospitality Management nu te downloaden

Auteur: David Bakker
15 april 2020
Fonkelnieuwe Hospitality Management nu te downloaden

De fonkelnieuwe Hospitality Management viel gisteren bij iedere hotelier op de deurmat. Het zijn roerige en onzekere tijden. Veel hotels zijn gesloten en de hotels die open zijn hebben weinig tot geen gasten. 

Bart Reints Bok, eigenaar/directeur van Charme Hotels, hield voor ons een dagboek bij waarin hij als hotelier, ondernemer en mens zijn bewogen dagen met ons deelde. We maakten er een samenvatting van in onze uitgave. 

Bastiaan Driessen, managing partner van Invast Hotels en expert op het gebied van hotelvastgoed, vertelde ons wat deze crisis voor gevolgens heeft op de vastgoedsector binnen de hotellerie. 

Tafelheer Sander Allegro interviewde in een digitaal rondetafelgesprek vier hoteliers. Hoe ziet de dagelijkse gang van zaken in een hotel er nu uit? Waar liggen oplossingen en kansen? 

Verder keken we naar de gevolgen voor de congresmarkt, schreven we een artikel over het verbouwen van het hotel na de crisis en pakten al onze columnisten hun pen op om hun visie op deze tijd los te laten. Een boeiende uitgave met een trieste aanleiding. Hopelijk steekt u er wat van op.

De volledige uitgave van Hospitality Management is kosteloos te downloaden.

Overig nieuws