9 jaar geleden in Hospitality Management: Ton Pinxten

Auteur: David Bakker
30 juli 2021
9 jaar geleden in Hospitality Management: Ton Pinxten

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website.

Dit keer een interview met Ton Pinxten uit 2012. Horecaondernemer Pinxten was op dat moment de man van Landgoed Wolfslaar, nabij Breda. in 1999 begon hij het lange avontuur dat pas in 2019 zou eindigen. Pinxten draagt de SVH-titels van Meesterkok, Meestergastheer én Wijnmeester. 

In dit uitgebreide interview gaat Pinxten dieper in op de opbouwfase van Landgoed Wolfslaar, het feit dat hij naar eigen zeggen 'toevallig' ondernemer is geworden, zijn passie voor koken en het behalen van de Michelinster met een meer casual manier van koken. Verder gaat hij uitgebreid in op hoe hij zijn bedrijf door de crisis heeft geloodst die in 2008 begon. Het uitgebreide interview met Ton Pinxten lees je hier.

Meer lezen?

In het dossier '30 Jaar Hospitality Management' bundelen we spraakmakende verhalen en interviews uit vervlogen tijden. Het dossier bezoek je via deze link

Overig nieuws