Achtste editie HotelSummit zeer geslaagd

HotelSummit 7 november 2023
Achtste editie HotelSummit zeer geslaagd

HotelSummit op 30 oktober 2023 was een inspirerende dag gewijd aan ‘de toekomst van de hotellerie’. Boeiende sprekers als Thijs Launspach, die inzicht gaf in de wensen en behoeften van millennials en generatie Z in de hotelindustrie, en Jarno Duursma, die de impact van AI op deze sector belichtte, maakten het een dag vol verhelderende inzichten.

Ann-Lynn Hamelink, de energieke dagvoorzitter, betrok het publiek bij de discussies en hield aan het einde van de middag een inspirerend interview met jonge hoteliers. Inge van de Ven, Tim Vissers, Lucas Petit, Githa van Vilsteren, Léon Dijkstra en Vanessa Lamsvelt verzorgden de Private Summits. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel, waar deelnemers gelegenheid hadden om te netwerken en hun gesprekken konden voortzetten.

Het was een zeer geslaagde dag mogelijk gemaakt door: B&B Hotels Group, Blycolin, Booking.com, BWH Hotels, Stardekk, Geberit, Guestline, Holland Water, Hotek Hospitality Group, Hoteliers.com, Hotelsterren, Koninklijke Auping, Mews, Rabobank, RevControl, Sbit, SmartHOTEL, TP Vision, Van Hessen Nederland, Vecolux en VIPS PMS

Volgend jaar op 4 november is er weer een HotelSummit, met een nieuw thema. Tot dan.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in de mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws