Badhotel Rockanje onthult haar nieuwe 'Maple kamers' in Lodge stijl 2.0

Auteur: Redactie
Opening 19 september 2023
Badhotel Rockanje onthult haar nieuwe 'Maple kamers' in Lodge stijl 2.0

Op een zonovergoten 9 september 2023 werden in Badhotel Rockanje 36 nieuwe kamers onthuld, bekend als de 'Maple kamers', onderdeel van een grootschalige renovatie die het Badhotel in Rockanje heeft getransformeerd tot een comfortabele, duurzame, en gastvrije oase in de natuurlijke omgeving van Voorne aan Zee.

De directeur van het hotel, Hansje Brouwer, blikte als gastvrouw voor dit feestelijke evenement, kort terug op de rijke geschiedenis van het Badhotel Rockanje waarin het hotel al vanaf 1964 dateert. De sfeer en uitstraling van het hotel heeft haar oorsprong in de natuur en native bevolking met Noord-Amerika. Verbinding met deze natuur en cultuur is een van de kernbergrippen van het hotel.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de aanwezigheid van Jerry Thundercloud, een indiaan uit Noord-Amerika, die de nieuwe kamers inzegende. Hij benadrukte de speciale historische band en de verbinding tussen Nederland en de inheemse Amerikanen. Jerry Thundercloud voerde een ontroerende ceremonie uit met ritueel gezang en het aanbieden van de heilige White Pinetree.

De inwijdingsceremonie vond plaats aan de rand van het prachtige buitenzwembad, onder de meeslepende klanken van de getalenteerde Big Fun Band.

De renovatie belooft gasten een ervaring, doordrenkt met de natuurlijke Lodge stijl en geüpgraded naar moderne normen van comfort en kwaliteit. Badhotel Rockanje blijft trouw aan zijn kernwaarden van in harmonie zijn met de natuur, exclusiviteit en gastgerichtheid. De nieuwe Maple kamers, hebben een warme inrichting en bieden een passende sfeer die de gasten zullen betoveren.

Met de renovatie betreedt Badhotel Rockanje een nieuw tijdperk, waarin gasten kunnen genieten van luxe en comfort te midden van de natuurlijke schoonheid van Voorne aan Zee. Dit is niet alleen een hotel; het is een bestemming op zich, waar gastvrijheid, geschiedenis en stoere elegantie samenkomen.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws