Bas Tolmeijer en Caro van Eekelen te gast tijdens HotelTech 2018

Auteur: David Bakker
HotelSummit 14 november 2018
Bas Tolmeijer en Caro van Eekelen te gast tijdens HotelTech 2018

Aanstaande maandag 19 november is het zover. HotelTech 2018 in het Postillion hotel in Bunnik, met een bomvol programma. Nieuw op HotelTech is de Power Talk XL. Roelof Hemmen interviewt aansprekende personen uit de hotellerie. In 2009 werd Caro van Eekelen de eerste vrouwelijke country director van AccorHotels. Haar carrière getuigt van durf, lef en leiderschap. 

Bas Tolmeijer was mede-eigenaar van Apollo Hotels. Apollo Hotels werd dit jaar verkocht aan Fattal. Recent heeft hij met EHM group (European Hospitality Management Group) Hotel Haarhuis in Arnhem gekocht. Wat gaat hij doen? Wat zijn zijn toekomstplannen? 

Het interview met Tolmeijer start om 11.35 uur en om 15.05 zal Van Eekelen worden geïnterviewd door dagvoorzitter Roelof Hemmen. Inschrijven kan nog altijd.

Bent u hotelierhoteleigenaar, general manager, hotelmanager, ceo of cfo? Dan mag u HotelTech niet missen. Tijdens dit unieke congres krijgt u antwoord op vragen als: hoe verbind ik innovaties en nieuwe technieken aan gastbeleving, duurzaamheid of maatschappelijk ondernemen? Hoe houd ik mijn medewerkers gemotiveerd en betrokken? Wat zijn de trends voor de toekomst? Hoe maak ik weloverwogen keuzes in het enorme aanbod? Hoe blijf ik geïnspireerd?

Overig nieuws