Bereik duizenden horecaondernemers online

1 januari 2012
Bereik duizenden horecaondernemers online

Natuurlijk heeft ook ieder vakblad van Uitgeverij PS: een eigen website. Websites waar horecaondernemers het laatste horecanieuws lezen, de beste downloads halen, leuke filmpjes kijken, interessante dossiers lezen en nog veel meer. En met de nieuwsbrieven? Daarmee bereikt u nog eens vele duizenden extra horecaondernemers. Meer weten? Stuur een "e-mail":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl om de mediakaart te ontvangen of bel ons op (030) 251 22 70.

*Nieuwsbrieven en WebTV*
U bereikt met onze nieuwsbrieven tienduizenden horecaondernemers. Nieuwsbrieven die u net als de websites uitstekende mogelijkheden bieden om onder ogen te komen van die tienduizenden horecaondernemers. U maakt het de horecaondernemer makkelijk om voor u te kiezen. En de online mogelijkheden zijn echt legio. Van WebTV tot leaderboard, van (nieuws) banner tot advertorial. Heeft u zelf een goed idee of suggesties? Vertel het ons.

*Meer weten?*
Wij kunnen ons voorstellen dat u interesse heeft in deze mogelijkheden. U kunt ons met vragen of voor meer informatie bereiken op (030) 251 22 70. U kunt tevens een e-mail sturen naar "info@uitgeverijps.nl":mailto:info@uitgeverijps.nl

Overig nieuws