Bilderberg beloont sales-medewerkers

11 juli 2012
Bilderberg beloont sales-medewerkers

Bilderberg heeft de winnaars bekend gemaakt van de incentive ‘Sales Olympics 2012’. De best presterende sales-medewerkers van het afgelopen halfjaar kregen onlangs hun prijs, een reis naar de Olympische Spelen, overhandigd.

*Winnaars*
Mirjam van Reek, director of sales Bilderberg Europa Hotel Scheveningen (op de foto poserend met commercieel directeur Arlette Gilbert van Bilderberg); Liesbeth van Belkom, key account manager Bilderberg; en de medewerkers van de reserveringsafdeling van Hotel De Bilderberg realiseerden de beste resultaten. Ze worden daarvoor allemaal beloond met een reis voor twee personen naar de Olympische Spelen in Londen.


~Het team van Hotel De Bilderberg samen met Dries van der Vossen~

*Grote uitdaging*
Dries van der Vossen Algemeen Directeur van Bilderberg. “In het jaar van de Spelen wilden we graag een olympisch tintje geven aan de sales incentive. Omdat we in deze economisch mindere tijd voor een grote uitdaging staan en een maximale inspanning van onze medewerkers vragen, wilden we deze dit jaar ook groots belonen en is het idee gelanceerd van de Sales Olympics 2012.”

*Passie voor sales*
“Ik realiseer me nog niet goed dat ik straks live de atletiek- en volleybalwedstrijden van de Olympische Spelen mag bijwonen”, aldus winnares Mirjam van Reek. “Sales is niet iets wat je kunt leren, zeg ik altijd. Je moet er passie voor hebben, het moet als het ware in je genen zitten. Ik doe mijn werk al jaren met heel veel plezier en krijg daar nu ook nog deze beloning voor. Daar ga ik dubbel van genieten.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws