Crowne Plaza ontvangt awards

7 december 2015
Crowne Plaza ontvangt awards

Tijdens het jaarlijkse ‘Star Award’ gala, georganiseerd door de internationale hotelgroep ‘InterContinental Hotels Group’ (IHG) is het
Amsterdamse zakenhotel Crowne Plaza Amsterdam–South beloond met
de ‘Best European Crowne Plaza Hotel of the Year Award’ en de ‘IHG Green Engage Award’.

~Foto (v.l.n.r.) Stephan McCall, Nicole Turnhout-Ammerlaan en Angela Brav~

*Erkenning*
Nicole Turnhout – Ammerlaan, general manager Crowne Plaza Amsterdam–South, nam tijdens het gala in Londen de prijzen in ontvangst. “Deze prijzen vormen een geweldige erkenning voor de servicegerichte toewijding en professionaliteit van mijn team. Het eveneens in ontvangst mogen nemen van de Green Engage Award als toonaangevend duurzaam IHG hotel in Europa laat zien dat het maken van bewuste duurzame keuzes hand in hand kunnen gaan met het leveren van service en kwaliteit. Gelijk aan topsport bedrijven is de grootste uitdaging om verwachtingen consistent waar te maken, waardoor een verblijf niet de ene keer fantastisch is en de andere keer gemiddeld maar iedere keer kenmerkend is voor een ervaring in het Crowne Plaza Amsterdam-South."

*'Fantastische talenten'*
Stephen McCall, COO IHG Europa over de awards: "Onze hotels presteren net zo goed als de mensen die er werken. We streven ernaar om mensen continu te inspireren en te ondersteunen met de juiste werkplek, zodat iedereen optimaal gebruiken kan maken van zijn of haar talenten. Deze prijs is een reflectie van de fantastische talenten werkzaam in het Crowne Plaza Amsterdam– South hotel, behorend tot de IHG hotelgroep in Europa.”

~Christel Tuin~

Overig nieuws