Eigenaren Hotel Nassau-Bergen kopen Hotel Oostergoo en café

Auteur: Redactie
Ondernemen Overname 3 april 2023
Eigenaren Hotel Nassau-Bergen kopen Hotel Oostergoo en café

Vanaf 1 april 2023 zijn Martine en Willem Karel Hirschfeld de nieuwe ondernemers van Hotel Oostergoo in Grou, één van de oudste watersporthotels van Friesland. Dit echtpaar leidt al sinds 2011 met succes Hotel Nassau in Bergen aan Zee. Samen met vastgoedinvesteerder Bastiaan Smit hebben zij zowel Hotel Oostergoo als het aangrenzende café d’ oude Oost gekocht.

De overname van Hotel Oostergoo en café d’ oude Oost is voor de Hirschfelds een nieuwe uitdaging. Zij hebben aangegeven dat zij de authentieke sfeer van het hotel en het café willen behouden en willen uitbouwen. Het ondernemersduo is vastbesloten om hun gasten een onvergetelijk verblijf met een persoonlijke en gastvrije ervaring te bieden. Hotel Oostergoo, nu een zus van Hotel Nassau Bergen, is gericht op de bezoeker die van de kust of de Friese meren houdt.

Alle medewerkers blijven werkzaam binnen het Hotel Oostergoo en café d’oude Oost. Zij zijn net zo enthousiast als de vorige uitbaters (Annemarie en Marcel Oost) en zetten zich volledig in voor de nieuwe eigenaren en hun visie.

De Hirschfelds kijken er naar uit om hun ervaring en passie in te zetten voor Hotel Oostergoo en café d’ oude Oost en gasten te verwelkomen in Friesland.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws