Executive Chef Amstel Hotel in China voor jubileum InterContinental

26 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Om het 70-jarig bestaan van InterContinental te vieren, reizen Chef Rogér Rassin en Senior Sous-Chef La Rive Emiel Kwekkeboom af naar China. Beiden zijn namens InterContinental Amstel Amsterdam, het Amstel Hotel, aanwezig bij de jublieumviering in Shanghai en Shenzhen met een culinaire missie. In samenwerking met lokale chefs zullen Rassin en Kwekkeboom 70 jaar inspiratie demonstreren en bereiden zij Westerse gerechten met invloeden van lokale Chinese ingrediënten tijdens vier feestelijke diners.

Tot zondag 4 september zullen Michelin-ster Chef Rogér Rassin en Senior Sous-Chef Emiel Kwekkeboom van Restaurant La Rive in China verblijven. In InterContinental Shanghai Expo zullen zij Chinese chefs ontmoeten en tweemaal een diner verzorgen om vervolgens door te reizen naar InterContinental Shenzhen om ook hier tweemaal een demonstratie te geven en Westers georiënteerde diners te bereiden.

70 jaar InterContinental Hotels & Resorts
In 2017 bereikt InterContinental Hotels & Resorts een mijlpaal, het is dan precies 70 jaar geleden dat Juan Trippe van Pan American Airways de InterContinental hotel keten oprichtte. Terwijl wij terugkijken op de momenten van het InterContinental leven, is de toekomst gericht op het behoud van de huidige charme van hotels, de ontwikkeling van nieuwe plekken en het creëren van nieuwe ervaringen. Juist daarom wordt dit jubileum gevierd in twee recent geopende hotels in China om historie met innovatie te verbinden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Hotelketens
Egeria neemt meerderheidsbelang in Fletcher Hotels, vizier op internationale groei

Vandaag hebben de aandeelhouders van Fletcher Hotels een meerderheidsbelang verkocht aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria. NIBC en Xead verkopen beide hun minderheidsbelang, het management van Fletcher blijft aan als aandeelhouder. Met de hands-on betrokkenheid en de ervaring met in ...

Inge van de Ven is trots op haar pas geopende hotel

Inge van de Ven, eigenaresse van het op 12 april geopende Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen, is trots op haar hotel. Alhoewel het uitdagende tijden zijn binnen onze branche, is ze optimistisch gestemd. “Zaterdag beleefden we onze eerste drukke dag, met 27 van de 45 ...

Interview Longread
Interview: moeders en dochters in familiehotels

Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw merk, terwijl een andere keten zich gaat richten op ‘long stay’ of het aanbieden van werkplekken. Tegelijkertijd zijn familiehotels de dri ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Columns
Leiderschap in onmogelijke tijden

Het is 05.30 uur. Ik zit te werken in een stil huis. Ik kan niet slapen, in mijn brein borrelt iets en dat moet eruit. Buiten is het nog donker, al zie ik de dag wel al voorzichtig duwen. Het zwart van de nacht wordt langzaam maar zeker donkerblauw en dat blauw wordt steeds lichter. Een merel fluit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: