Fleming's Deluxe kiest voor Worldhotels

15 augustus 2012
Fleming's Deluxe kiest voor Worldhotels

Worldhotels voegt een nieuw hotel toe aan de portfolio; het Fleming’s Deluxe Hotel Frankfurt Main-Riverside. Het hotel heeft 149 sleutels achter de receptie en wordt ingedeeld in de Worldhotels Deluxe categorie.
De negen vergaderzalen bieden ruimte aan 200 personen.

*Eisen*
Worldhotels en de tien Fleming hotels werken sinds 2005 samen. "Dit hotel voldoet aan alle criteria die wij aan de bij ons aangesloten hotels stellen. Het is een aanwinst voor de groep", aldus Worldhotels algemeen directeur Robert Hornman.

*Branding*
Het hotel opent op 20 augustus de deuren en krijgt een sterke Worldhotels branding. De logo´s van beide ketens verschijnen op de gevel, drukwerk, sleutels en andere gastenartikelen.

*Aansluiting vereiste*
Ook Hartmut Schroeder, directeur van de HMG Hotel Management & Servicegesellschaft mbH & Co KG waar de Fleming´s groep onder valt, is verheugd over het vlaggenschip en de samenwerking met Worldhotels: "Het succes van onze keten is mede te danken aan Worldhotels. In deze tijd van toenemende concurrentie is aansluiting bij een mondiale keten een absolute vereiste."

*Ligging*
Het hotel ligt in de Lange Strasse, een snelgroeiende zakenwijk in Frankfurt en nabij de toekomstige locatie van de Europese Centrale Bank.

~Frank Lindner~

Overig nieuws