Food & Beverage special voor de hotellerie

Auteur: Thijs Jacobs
F&B 13 maart 2019
Food & Beverage special voor de hotellerie

In mei verschijnt de jaarlijkse hotelspecial 'Hotel & Food & Beverage'. Ook dit keer besteden we aandacht aan trends, innovaties, achtergronden en bieden we leerzame inzichten. Het team van Hospitality Management gaat op pad en trakteert de lezer op diepgaande interviews. Van ketenhotel tot zelfstandige hotelier en van chef tot onderwijsinstelling... Alle facetten van F&B binnen de hotellerie worden belicht en iedere hotelier in Nederland ontvangt dit magazine.
Klik hier om de uitgave uit 2018 te downloaden.  

We behandelen daarnaast ook het inkoopproces in hotels en bieden internationale inspiratie. Niet alleen voor de hotelprofessional een interessante uitgave, maar ook voor iedereen die levert aan hotels!

Draag een steentje bij!

Meer weten over de mogelijkheden in deze F&B-special die naar alle hotels in Nederland gaat? Wil je alle hotels in Nederland bereiken?
Stuur dan een e-mail naar info@uitgeverijps.nl of bel ons even via 030 251 22 70.
Op deze pagina vind je de mediakaarten, met daarin de mogelijkheden en tarieven. 

Overig nieuws