Geurts van Inntel neemt failliet Art Hotel over

30 september 2013
Geurts van Inntel neemt failliet Art Hotel  over

De Nederlandse hotelgroep Inntel Hotels kondigt de overname aan van Art Hotel Eindhoven. Zowel het vastgoed als de exploitatie van het
hotel komen per 1 oktober 2013 in volledig eigendom van Inntel Hotels.

*Art Hotel Eindhoven*
Art Hotel Eindhoven beschikt over 227 kamers, een à la carte restaurant en 3 zalen met een totale oppervlakte van 300 m2. Het hotel is geopend in 2009 en kenmerkt zich door de onderscheidende inrichting. De kamers en de openbare ruimte kenmerken zich door Art, een mix van antiek, design en kunst. Iedere kamer heeft een andere uitstraling door een diversiteit aan meubilair, verschillende bedden, ander behang op de wanden en een onderscheidende badkamer. De ligging van het hotel is ideaal; het centrum en Eindhoven Centraal station op steenworp afstand. Achter het hotel is het hoofdkantoor van Philips en het Philips Stadion. De samenwerking met Best Western Hotels zal voorlopig worden voortgezet.

*Overname vanuit faillissement*
Afgelopen week is keihard gewerkt om de overname vanuit een faillissement mogelijk te maken. De directie van Inntel Hotels licht vandaag het eigen personeel in en gaat in gesprek met de medewerkers van het Art Hotel in de hoop hen per 1 oktober in dienst te kunnen nemen.

*Geurts is blij*
Karin Geurts, algemeen directeur van Inntel Hotels is bijzonder blij en enthousiast over de overname. Art Hotel Eindhoven is een bijzonder hotel op een toplocatie. Het past daardoor perfect in het portfolio van Inntel Hotels.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws