Graduate Hotels opent hotels in Cambridge en Oxford

Auteur: redactie
Hotelketens Internationaal 15 september 2021
Graduate Hotels opent hotels in Cambridge en Oxford

Graduate Hotels, een verzameling van handgemaakte hotels in universiteitsgeoriënteerde steden in de VS, heeft de eerste hotels in Europa geopend in de Britse universiteitssteden Cambridge en Oxford. Graduate Cambridge en The Randolph Hotel by Graduate Hotels hebben officieel hun deuren geopend voor overnachtingen met eet- en drinkgelegenheden die later deze maand zullen volgen.

Geïnspireerd door de wereldberoemde academische reputatie en unieke tradities van de steden en universiteiten, bieden beide Graduate Hotels hotels een design dat is geworteld in storytelling, onderscheidende F&B-ervaringen en een reeks van programma's en evenementen met lokale partners die het hele jaar door worden georganiseerd. Graduate Cambridge en The Randolph Hotel by Graduate Hotels zijn ontworpen voor lokale buren en studenten, regionale alumni en weekendjesmensen en internationale reizigers. Beide hotels willen de dynamische gemeenschappen waarin ze zijn gepositioneerd vieren.

Unieke ervaringen

"Ons team is vereerd om het merk Graduate Hotels te lanceren in twee van de meest historische en prestigieuze universiteitsgemeenschappen ter wereld," zegt Ben Weprin, oprichter en CEO van Graduate Hotels. "De erfenissen die deze iconische bestemmingen vertegenwoordigen, zijn de drijvende kracht achter het ethos dat ons inspireert om memorabele ruimtes te creëren waarvan nog generaties lang kan worden genoten. We kijken ernaar uit om wereldwijde reizigers te verwelkomen voor een unieke Graduate-ervaring in deze eeuwenoude, one-of-a-kind steden."

Graduate Hotels is een samenwerking aangegaan met restaurantontwikkelaar, White Rabbit Projects om alle eet- en drinkgelegenheden in Graduate Cambridge en The Randolph Hotel by Graduate Hotels te lanceren. White Rabbit Projects staat aan de basis van enkele van de meest opwindende horecaconcepten in de U.K. waaronder Kricket, Lina Stores en Island Poké. Met input van lokale leveranciers uit de hele regio, zal het culinaire aanbod bestaan uit restaurant-, bar- en caféconcepten.

Overig nieuws