Je hebt gezocht op: culinair

Hotels Oostwegel Collection als enige buiten de Randstad onderdeel van The Hotel Collection
Château Neercanne in Maastricht en Château St. Gerlach in Valkenburg, beide onderdeel van Oostwegel Collection, zijn onlangs aangesloten b...

Robin Bruggeman: Van amuse tot ochtendjas
Dat de hotellerie en topgastronomie nauw met elkaar verweven zijn, is geen nieuws. Een blik op de Michelingids 2025 maakt dat meteen duidelijk: het en...

Apollo Hotel Amsterdam introduceert vernieuwde event- en vergaderruimtes
Na een intensieve renovatie presenteert Apollo Hotel Amsterdam, onderdeel van Marriott International, met trots de volledig vernieuwde event- en verga...

Zonnige editie Tour Culinair: fietsen, gastronomie en erkenning voor lef
Van zaterdag 28 juni tot en met dinsdag 1 juli verbleven de vrienden van Tour Culinair in het zonovergoten Twente. De landelijke netwerkclub van horec...

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants
Zondag 22 juni vierde familie Klosse het 70-jarig bestaan van De Echoput met een feestelijke jubileumlunch in Hoog Soeren. Tijdens een feestelijke mid...

Dit zijn de 'World's 50 Best Restaurants' van 2025
De wereld van de gastronomie kwam donderdagavond 19 juni 2025 samen in de stad Turijn om The World's 50 Best Restaurants 2025 te erkennen, waarbij Mai...
Quality Lodgings introduceert QL Golf
Quality Lodgings introduceert QL Golf: een collectie van bijzondere hotels in Europa waar golf en gastronomie op topniveau spelen. Geen massale golf r...

Culinaire hotspots spelen een belangrijke rol in het leven op Curaçao
Curaçao zit vol met culinaire hotspots waar gasten niet alleen kunnen eten, maar ook volop kunnen genieten van de sfeer. De lokale en internati...
“Het succes van Brass Boer betekent dat we de goede keuze hebben gemaakt”
Te midden van de vele resorts en hotels op Curaçao onderscheidt Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort zich op meerdere fronten. Het r...

Relais & Châteaux roept chefs op om bedreigde soorten van menu’s te halen
In het kader van één van haar twaalf duurzaamheidsbeloften, ‘In Harmonie met al het Leven op Aarde’, onderschreven door UNES...

Restaurant Vermeer in NH Barbizon Palace presenteert nieuw concept en Wijnkamer
Er waait een frisse wind door Restaurant Vermeer. Sinds de opening in 1988 staat Vermeer bekend om zijn culinaire verfijning, vakmanschap en creativit...

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Op vrijdag 27 juni 2025 opent het Wild Atelier haar deuren: een intiem fine dining restaurant van De Echoput en Meesterkok Jonathan Zandbergen. Met sl...
Q Hospitality neemt boutiquehotels Manna en Blue in Nijmegen over
Q Hospitality Group breidt haar portfolio verder uit met de acquisitie van de toonaangevende boutique hotels MANNA en Blue Inspired by MANNA, gelegen...
Landgoed de Uitkijk verwelkomt Sebastiaan Pals als nieuwe chef-kok
Per 1 juni draagt chef-kok Kyrian Kox, van Landgoed de Uitkijk, het stokje over aan zijn opvolger Sebastiaan Pals. Na zeven jaar van toewijding, creat...

Vacature van de week: Senior Sales Account Manager bij Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport
Ben jij een gedreven salesprofessional met een passie voor hospitality? Het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, gelegen in het hart van het internat...

Charme Hotels groeit verder met karakteristieke hoeve in Zoetermeer
Charme Hotels is verheugd om de sfeervolle Hoeve Kromwijk aan haar collectie te mogen toevoegen. Deze charmante locatie in Zoetermeer bevindt zich in...

De nieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management: Corendon en Blue Bay op Curaçao
Volgende week valt hij weer op de mat bij alle hotels van Nederland: de jaarlijkse F&B-uitgave van Hospitality Management. De spotlights zijn deze...

Quality Lodgings verwelkomt vijf nieuwe leden
Quality Lodgings, de exclusieve collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, verwelkomt vijf nieuwe leden in Nederland, België en Dui...

Fletcher Hotels versterkt positie in luxesegment met overname Parkhotel De Wiemsel
Fletcher Hotels kondigt met trots de overname aan van het gerenommeerde, beroemde en zeer luxe Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum. Dit exclusieve viers...

Ghylaine Hoeben nieuwe directeur/gastvrouw Kruisherenhotel Maastricht
Ghylaine Hoeben (30) start per 1 juni 2025 als nieuwe directeur/gastvrouw van het Kruisherenhotel Maastricht, onderdeel van Oostwegel Collection. Hoeb...

Rosewood Amsterdam opent officieel de deuren: “Gedenkwaardig moment voor ons merk”
Gevestigd in het historische voormalige Paleis van Justitie, markeert Rosewood Amsterdam de intrede van het merk in Nederland. Dit iconische pand is d...

NH Collection viert 10-jarig bestaan met exclusief ontbijt van sterrenchefs
NH Collection Hotels & Resorts, onderdeel van Minor Hotels, viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Om deze mijlpaal te markeren, werkt het merk sa...
Frans Hazen neemt langzaam afstand: “Er komt maar één general manager, dat is Imad”
De naam Frans Hazen is al ruim veertig jaar onlosmakelijk verbonden aan Grand Hotel De Draak in het centrum van Bergen op Zoom. Op 6 december van het...

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire
Culinair Nederland rouwt om het verlies van Jonnie Boer. Boer is op 60-jarige leeftijd onverwacht overleden aan de gevolgen van een longembolie tijden...

“Het sterrensysteem hier ligt op zijn gat”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek 'De Correspondenten' vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in het buitenla...

Kloeg Collection opent Hotel Philippe Suites in mosseldorp Philippine
Op vrijdag 11 april opent Kloeg Collection haar deuren van het enige hotel in Philippine: Hotel Philippe Suites. Het charmante dorpje in Zeeuws-Vlaand...

Chef-kok René Brienen verruilt de Maas voor Van der Valk-keuken aan Caribische Zee
Chef-kok René Brienen van Brienen aan de Maas vertrekt naar Bonaire om als creatief culinair directeur aan de slag te gaan bij het Van der Valk...

Hostellerie Kemmelberg heropent na grondige renovatie
Na een grondige renovatie opent Hostellerie Kemmelberg officieel opnieuw zijn deuren. Dit iconische hotel, oorspronkelijk gebouwd in 1954, is volledig...
AF&BM organiseerde 'We love hospitality' themabijeenkomst
Op 19 maart organiseerde de AF&BM, het netwerk voor F&B Professionals de themabijeenkomst: We love hospitality met ‘De Weg naar de Top!&...

Restaurant Judith opent haar deuren in Kasteel Engelenburg
Restaurant Judith opent op 19 maart haar deuren in Kasteel Engelenburg en introduceert een verfijnde culinaire beleving met een moderne interpretatie...

Relais & Châteaux krijgt er elf nieuwe leden bij
De elf nieuwe leden die zich bij de familie Relais & Châteaux hebben aangesloten, tonen opnieuw aan dat de organisatie wereldwijd vertegenwo...

NH Hotels & Resorts introduceert vernieuwd ontbijt voor alle 211 hotels
NH Hotels & Resorts lanceert een nieuw ontbijtconcept met focus op duurzaamheid, variatie en lokale producten. Het merk serveert jaarlijks acht mi...

Ruby betreedt Denemarken met eerste hotel in Kopenhagen
De Ruby Group breidt haar aanwezigheid in Noord-Europa uit met een nieuw project in Denemarken. Het aankomende Ruby Hotel in Kopenhagen wordt ontwikke...

Okura NEIPA: Een unieke samenwerking tussen Brouwerij Homeland en Hotel Okura Amsterdam
Brouwerij Homeland en Hotel Okura Amsterdam bundelen opnieuw hun krachten en lanceren samen de Okura NEIPA. Dit speciaalbier is een unieke co-creatie...

The Social Hub opent twintigste, zestig miljoen euro kostende, hotel
The Social Hub opent haar eerste hotel in Porto. Portugal’s eerste hybride hospitality locatie is de nieuwste mijlpaal in de snelle expansie van...

The White Room in Krasnapolsky brengt meer dan 15 sterrenchefs samen voor Michelin Festival
Op 26 mei 2025 worden de iconische Wintertuin en de Grand Ballroom van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam omgetoverd tot het meest presti...

Savarin presenteert nieuwe culinaire brigade, onder leiding van chef Richard de Vries
Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk heeft maandag 24 februari zijn nieuwe keukenbrigade voorgesteld. Tijdens een speciale lunch werden c...

Team achter Flow Dining pakt verder door met Boutique Hotel Annamaes
Aan de rand van de Maasvallei, in het Belgische Lanaken grenzend aan Maastricht, opende deze maand Boutique Hotel Annamaes officieel haar deuren. Dit...
Leonardo Hotels gaat van start met de rebranding van voormalige Eden Hotels
Leonardo Hotels kondigt met trots aan dat Designhotel Maastricht als eerste hotel binnen de recent overgenomen 12 Eden hotels van de Zien Group wordt...

Ciel Bleu** in Hotel Okura Amsterdam presenteert exclusieve reeks culinaire avonden
Het prestigieuze tweesterren Ciel Bleu Restaurant in Hotel Okura Amsterdam presenteert Ciel Bleu’s Refined Nights, een exclusieve reeks culinair...