Hotel Leaders Network en Hotelvrijmibo XL overtreffen verwachtingen

Auteur: Redactie
Events Awards 5 februari 2024
Hotel Leaders Network en Hotelvrijmibo XL overtreffen verwachtingen

In een bruisende editie van Hotel Leaders Network en Hotelvrijmibo XL: Cirque de l'hôtel, gehouden op 2 februari 2024 in de Beurs van Berlage, werden nieuwe hoogtes bereikt en verwachtingen overtroffen. Met een recordopkomst bij Hotel Leaders Network en een spectaculaire avond vol entertainment bij Hotelvrijmibo XL, blijft het evenement zijn stempel drukken op de Nederlandse hotellerie.

Eén van de hoogtepunten van de avond was de bekendmaking van de winnaar van de Future Hotel Leader Award 2024. Deze prestigieuze prijs, bedoeld voor opkomend talent in de hotelindustrie, werd dit jaar toegekend aan Frédérique Selbeck. Haar buitengewone bijdragen en veelbelovende leiderschap hebben haar tot een opvallende figuur gemaakt in de branche.

Hoogste opkomst ooit bij Hotel Leaders Network

Hotel Leaders Network trok dit jaar de hoogste opkomst ooit met meer dan duizend aanwezigen gedurende de hele dag, inclusief de avondsessie van Hotelvrijmibo XL. Dit onderstreept de groeiende relevantie van het evenement als een toonaangevende ontmoetingsplek voor professionals in de hotellerie. Inspirerende sprekers, boeiende sessies en waardevolle netwerkmogelijkheden hebben bijgedragen aan het succes van Hotel Leaders Network 2024.

Hotelvrijmibo XL: Cirque de l'hôtel

De avond werd afgesloten met een magische noot tijdens Hotelvrijmibo XL: Cirque de l'hôtel. Het evenement transformeerde de Beurs van Berlage in een betoverende locatie met acrobaten, een slangenbezweerder en een line-up van entertainment. De aanwezigen werden getrakteerd op cocktails en een overvloed aan glitter en glamour.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws