Hotel Pulitzer werkt samen met Westerkerk

23 september 2014
Hotel Pulitzer werkt samen met Westerkerk

Hotel Pulitzer gaat meetings en evenementen verzorgen in de Westerkerk van 70 tot 700 personen. De Westerkerk heeft de ruimte
voor partijen van deze omvang en Hotel Pulitzer heeft de expertise in huis. De veelzijdige kerk biedt een inspirerende achtergrond voor vergaderingen, evenementen en fashion shows.

*Exclusieve samenwerking*
"Wij zijn bijzonder trots om exclusief samen te mogen werken met de grootste kerk van Amsterdam," aldus Alex van Gastel, Hotel Manager Hotel Pulitzer, a Luxury Collection Hotel. "De Westerkerk is een betoverende locatie en ik ben er van overtuigd dat we samen unieke evenementen kunnen neerzetten, voor opdrachtgevers die echt iets speciaals willen."

*Stijlvolle kennismaking met Westerkerk*
"De Westerkerk is één van de weinige grote stadskerken die nog in de eerste plaats als kerk in gebruik is," zegt John Faasse, voorzitter kerkenraad Westerkerk. "De Westerkerkgemeente wil graag dat iedereen van dit prachtige monument kan genieten. We zijn daarom ook verheugd dat we in samenwerking met Hotel Pulitzer nog meer mensen op een stijlvolle manier kennis kunnen laten maken met de unieke architectuur en de schitterende lichtval van de Westerkerk."

"*Meer lezen over Hotel Pulitzer? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=hotel+pulitzer&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws