Hotels bieden einde der tijden arrangementen aan

30 november 2012
Hotels bieden einde der tijden arrangementen aan

Of de aarde stopt met draaien op 21 december 2012 is afwachten. Diverse hotels bieden in ieder geval speciale 'einde der tijden arrangementen' aan.
Het gaat voornamelijk om hotels in de VS, Mexico en Midden-Amerika.

*Ga ontspannen*
Of de data en uitleg van de Maya's van vijfduizend jaar geleden kloppen, of dat men op een ander tableautje verder is gaan tellen... In de deelnemende hotels zullen de gasten in ieder geval ontspannen ten onder gaan, of op 22 december gewoon uitgeslapen wakker worden. De arrangementen kenmerken zich vooral door op de Mayacultuur geïnspireerde wellnessbehandelingen. Andere hotels laten in workshops kinderen zien hoe je met ingrediënten die ook de Maya's al gebruikten chocoladedrank en tortilla's kunt maken.

*Party!*
In hotel The Curtis in Denver heerst er meer een millennium-achtige toestand. Daar is nog tot 11 december het 'Party Like There's No To-Maya' arrangement te boeken. Ook in Hotel Maya in Longbeach Californië (what's in a name) is er op 21 december een 'End of the World Party'.

Meest opvallend: op een paar arrangementen na zijn alle packages te boeken tot en met 31 december 2012. Van onze westerse kalender.

~Frank Lindner~

Overig nieuws