Kamer boeken met iPhone bij Accor hotels

7 december 2009
Kamer boeken met iPhone bij Accor hotels

De 30 miljoen iPhone-gebruikers wereldwijd kunnen voortaan rechtstreeks een kamer boeken en betalen bij 3.000 hotels van Accor, waaronder de 43 Accor hotels in Nederland. Sinds vandaag biedt de hotelgroep een gratis te downloaden accorhotels.com-applicatie. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om op elk gewenst moment en razendsnel een overnachting te boeken bij één van Accor’s hotelmerken Sofitel, Pullman, MGallery, Mercure, Novotel, Suitehotel, Adagio, ibis, all seasons, Etap en Formule 1.

De gebruiksvriendelijke applicatie, die in samenwerking met de mobiele multimediaspecialist Haiku (haiku.fr) is ontwikkeld, maakt slim gebruik van Apple’s intuïtieve interface en biedt extra mogelijkheden en diensten. Zo laat de iPhone je als gebruiker op basis van je GPS-positie zien waar zich de dichtstbijzijnde hotels bevinden en berekent tegelijkertijd in ‘real time’ de route daarnaartoe.
De applicatie biedt ook de mogelijkheid reserverings- en hotelgegevens op te slaan en te synchroniseren met je iPhone-contacten. Bij een boeking kun je met je iPhone ook veilig betalen. Verder heb je toegang tot de speciale acties die Accor wereldwijd in de hotels aanbiedt. De applicatie is inmiddels beschikbaar in vijf talen (Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans).

"We zijn bijzonder trots op deze innovatieve applicatie. Het maakt onze hotels gemakkelijk toegankelijk voor de 30 miljoen iPhone gebruikers", aldus Commercieel Directeur Renée Cohen van Accor Hotels Nederland. "Deze nieuwe boekingsoptie helpt ons onze leidende positie te versterken in zowel de zakelijke als toeristische hotelbranche."

~Sanny Visser, Hospitality Management~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/kamer-boeken-met-iphone-bij-accor-hotels/

Overig nieuws