Karma Group breidt uit naar Spanje

Auteur: Redactie
Internationaal 18 augustus 2021
Karma Group breidt uit naar Spanje

Deze week kondigt Karma Group haar nieuwste aanwinst aan in Andalusië, Spanje. Karma La Herriza, gelegen in een staatsbos in de Sierras, omvat meer dan 30 grote suites, restaurants, bars en een buitenzwembad met ongerept uitzicht. Het landgoed zal binnenkort worden gerenoveerd, met een planning om te openen rond Pasen 2022, waardoor het het eerste eigendom van de groep in Spanje wordt.

John Spence, voorzitter en oprichter van Karma Group: "Het is een waar genoegen voor Karma en mijzelf om een resort in Spanje te hebben, gezien de geschiedenis van mijn tijd in dit prachtige land. Ik weet dat alle leden en gasten echt van deze accommodatie zullen houden."

De toevoeging van Karma La Herriza brengt Karma Group's portfolio op meer dan 40 eigendommen. Met momenteel 35 hotels actief in 11 landen en zes in ontwikkeling.

Over de Karma Group

Karma Group is een internationaal reis- en lifestylemerk. Het bedrijf wordt geleid door voorzitter en oprichter, John Spence, een voormalig Ernst & Young Ondernemer van het Jaar en lid van de jury voor de Ernst & Young World Entrepreneur of the Year. 
 
De Karma Groep bestaat uit Karma Estates, Karma Resorts, Karma Retreats, Karma Royal, Karma Beach, Karma Spa, Karma Kasa, Karma Club en Karma Boutique. De Groep heeft meerdere resorts ontwikkeld en exploiteert momenteel 33 resorts in meer dan 10 landen, waaronder Australië, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, India, Indonesië, Thailand en het Verenigd Koninkrijk. Vier van deze resorts werden verworven in de afgelopen zes maanden. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws