Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

11 december 2017 | Roy Spijker

Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivaties van verschillende vakgenoten stroomden binnen.  Zo is er in één motivatie zelfs te lezen dat enkele genomineerden tot de 'Nieuwe Garde van F&B Professionals' zouden behoren en zij het vakgebied naar een nieuw niveau tillen. Veelbelovende woorden, voor een veelbelovend vakgebied.

En de 9 genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

Jeroen Taillie | Director of Food & Beverage - NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky - Amsterdam
Jeroen excelleert met zijn kennis voor de grotere en specialistische evenementen, welke in combinatie met zijn out-of-the-box denkvermogen heeft geresulteerd in succesvolle meetings voor de grootste bedrijven ter wereld. Hij geeft met enthousiasme, charisma en passie leiding aan meer dan 120 FTE en hij is sterk in het door ontwikkelen van zijn team. 

Ruth Engels | Food & Beverage Manager - INK Hotel Amsterdam
Zij acteert op hoog niveau en is een inspiratiebron voor haar team. Ze is sommelier en zit zelfs in het Internationaal Accor F&B-team.

Arash Mostafa | Food & Beverage Manager voor Hutten Catering bij Evoluon - Eindhoven
Arash is elke opdrachtgever minimaal vijf stappen voor. Als F&B manager binnen het Evoluon moet hij dagelijks zo veel schakelen en niets is hem te veel. Volgens zijn collega's hét voorbeeld van hospitality.

Aukje van Dongen | Food & Beverage Service Manager - NH Collection Eindhoven Centre
Zij heeft gedurende de renovatie en positionering van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky veel kennis en ervaring opgebouwd waarna zij promoveerde tot F&B manager van NH Collection Eindhoven Centre.  Aukje opende daar onlangs samen met haar team VANE Restaurant succesvol. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die zij dan ook implementeert in haar dagelijkse werkzaamheden.

Jan-Jaap Altenburg | Sommelier - Restaurant Bentinck - Amerongen
Hij staat bekend als vakman en onderscheidt zich door zijn presentatie op social media. Met de wijnen die hij selecteert wordt het elke avond een feest voor zijn gasten.

Nikki van Rijswijk | Floor Manager - Minglemush - Den Haag
Ze heeft een grote uitdaging op zich genomen door een nieuw horecabedrijf te helpen opstarten. Zij begon als enige medewerker en vier maanden later stuurde zij het inmiddels gegroeide team aan. Ze heeft oog voor detail en hospitality en professionaliteit zit in haar DNA.

Ard Muntjewerf | Manager - the Lobby Nesplein en The Lobby Fizeaustraat
Ard is een manager 'nieuwe generatie' die goed past binnen The Lobby qua stijl en benadering van personeel. Aandacht voor zijn team staat bij Ard hoog in het vaandel.

Lex Moerke | Hoofd Horeca & Services - Ziekenhuis Nij Smellinghe - Drachten 
Zeer bevlogen, betrokken, vooruitstrevende, kundige horecaprofessional en bovenal een fijn mens. 

Nick Hindriks | Bedrijfsmanager - Restaurant Danel - Tivoli Vredenburg - Utrecht 
Nick is van nature een F&B professional op hoog niveau. Het afgelopen jaar heeft hij zich met name in de kijker gespeeld door het opzetten en in de markt plaatsen van Restaurant Danel, een compleet nieuw restaurant onder Tivoli met 200 zitplaatsen binnen en 150 buiten aan de nieuw aangelegde singel. Hij haalt het beste in zijn team naar boven en weet zo keer op keer zijn gasten een ultieme avond of dag te laten beleven.

De vakjury bestaat dit jaar uit:
Maarten Wessels – Wessels Trainingen
Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017
Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof
Paul Sprakel – Hospitality Management
Iris Kranenburg – Entree Magazine
Demian van der Reijden – Misset Horeca

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: