Maar liefst negen genomineerden voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18

11 december 2017 | Roy Spijker

Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivaties van verschillende vakgenoten stroomden binnen.  Zo is er in één motivatie zelfs te lezen dat enkele genomineerden tot de 'Nieuwe Garde van F&B Professionals' zouden behoren en zij het vakgebied naar een nieuw niveau tillen. Veelbelovende woorden, voor een veelbelovend vakgebied.

En de 9 genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

Jeroen Taillie | Director of Food & Beverage - NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky - Amsterdam
Jeroen excelleert met zijn kennis voor de grotere en specialistische evenementen, welke in combinatie met zijn out-of-the-box denkvermogen heeft geresulteerd in succesvolle meetings voor de grootste bedrijven ter wereld. Hij geeft met enthousiasme, charisma en passie leiding aan meer dan 120 FTE en hij is sterk in het door ontwikkelen van zijn team. 

Ruth Engels | Food & Beverage Manager - INK Hotel Amsterdam
Zij acteert op hoog niveau en is een inspiratiebron voor haar team. Ze is sommelier en zit zelfs in het Internationaal Accor F&B-team.

Arash Mostafa | Food & Beverage Manager voor Hutten Catering bij Evoluon - Eindhoven
Arash is elke opdrachtgever minimaal vijf stappen voor. Als F&B manager binnen het Evoluon moet hij dagelijks zo veel schakelen en niets is hem te veel. Volgens zijn collega's hét voorbeeld van hospitality.

Aukje van Dongen | Food & Beverage Service Manager - NH Collection Eindhoven Centre
Zij heeft gedurende de renovatie en positionering van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky veel kennis en ervaring opgebouwd waarna zij promoveerde tot F&B manager van NH Collection Eindhoven Centre.  Aukje opende daar onlangs samen met haar team VANE Restaurant succesvol. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die zij dan ook implementeert in haar dagelijkse werkzaamheden.

Jan-Jaap Altenburg | Sommelier - Restaurant Bentinck - Amerongen
Hij staat bekend als vakman en onderscheidt zich door zijn presentatie op social media. Met de wijnen die hij selecteert wordt het elke avond een feest voor zijn gasten.

Nikki van Rijswijk | Floor Manager - Minglemush - Den Haag
Ze heeft een grote uitdaging op zich genomen door een nieuw horecabedrijf te helpen opstarten. Zij begon als enige medewerker en vier maanden later stuurde zij het inmiddels gegroeide team aan. Ze heeft oog voor detail en hospitality en professionaliteit zit in haar DNA.

Ard Muntjewerf | Manager - the Lobby Nesplein en The Lobby Fizeaustraat
Ard is een manager 'nieuwe generatie' die goed past binnen The Lobby qua stijl en benadering van personeel. Aandacht voor zijn team staat bij Ard hoog in het vaandel.

Lex Moerke | Hoofd Horeca & Services - Ziekenhuis Nij Smellinghe - Drachten 
Zeer bevlogen, betrokken, vooruitstrevende, kundige horecaprofessional en bovenal een fijn mens. 

Nick Hindriks | Bedrijfsmanager - Restaurant Danel - Tivoli Vredenburg - Utrecht 
Nick is van nature een F&B professional op hoog niveau. Het afgelopen jaar heeft hij zich met name in de kijker gespeeld door het opzetten en in de markt plaatsen van Restaurant Danel, een compleet nieuw restaurant onder Tivoli met 200 zitplaatsen binnen en 150 buiten aan de nieuw aangelegde singel. Hij haalt het beste in zijn team naar boven en weet zo keer op keer zijn gasten een ultieme avond of dag te laten beleven.

De vakjury bestaat dit jaar uit:
Maarten Wessels – Wessels Trainingen
Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017
Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof
Paul Sprakel – Hospitality Management
Iris Kranenburg – Entree Magazine
Demian van der Reijden – Misset Horeca

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotelketens
AccorHotels wil minder plastic afval

Morgen, op Planet21 Day, een evenement dat jaarlijks terugkeert op 21 april, stimuleert AccorHotels haar werknemers om initiatieven te bedenken die de wereld een stukje beter maken. Duurzame ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid staan daarbij centraal. Vorig jaar lag de focus op de reductie v...

Toerisme Duurzaamheid
Landal GreenParks mag zich meest duurzaam reismerk van Nederland noemen

Landal GreenParks is winnaar van de Sustainable Brand Index van 2018 in de categorie Travel en Leisure. Landal mag zich een jaar lang het meest duurzame reismerk van Nederland noemen op grond van onafhankelijk consumentenonderzoek. De onderscheiding werd gisteravond in Amsterdam uitgereikt door...

Opening Internationaal
Hotel con Corázon opent tweede hotel in Mexico

Hotel con Corázon is een bijzonder hotel in Nicaragua dat al haar winst steekt in het verbeteren van het lokale onderwijs. Sinds de opening van het hotel in 2008 hebben honderden kinderen hierdoor een kans gekregen op een betere toekomst. Het concept van Hotel Con Corázon is zo succesv...

Onderwijs Blog
Blog Pim van het Reve: wat doe jij met je afval?

5 April 2018. Op naar Apeldoorn, het is tijd voor mijn Thesis Proposal Defence, oftewel het verdedigen van mijn onderzoeksopzet. Het één-na-laatste tentamenmoment voordat ik afstudeer en mijn bachelor Hotel Management in ontvangst mag nemen. Met wat gezonde spanning leg ik mijn eerste ...

Hotelbouwplannen Innovatie
Yotel bouwt in Istanbul hotel met 451 kamers

?GA, al 25 jaar exploitant van Istanbul New Airport (INA), en Yotel, de in Londen gevestigde hotelgroep, hebben een exclusief hotelbeheercontract getekend. Het hotel, dat een van de grootste luchthavenhotels ter wereld zal zijn, met zowel airside als landside-toegang, zal 451 kamers hebben. Het is g...

Hotelbouwplannen Amsterdam
Geen hotel in seniorencomplex Amsterdam Osdorp

De rechtbank heeft bepaald dat er geen hotel mag komen in een seniorencomplex in Amsterdam Osdorp. Dit na na bezwaren van bewoners van het complex, zo lezen we op de website van AT5. Backpackers zouden gratis in het pand mogen slapen wanneer ze iets terug zouden doen voor de buurt. De ouderen waren ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: