Michael Dorfer nieuwe GM Jaz in the City Vienna

Auteur: Redactie
Internationaal Personalia 7 oktober 2022
Michael Dorfer nieuwe GM Jaz in the City Vienna

Jaz in the City Vienna heeft sinds 1 oktober 2022 een nieuwe general manager: Michael Dorfer neemt de directie van het huis over als General Manager. Hij volgt Michael Fritz op, die op eigen verzoek het bedrijf verlaat. Voor Michael Dorfer is de functie als General Manager bij Jaz in the City Vienna een terugkeer naar Deutsche Hospitality: van 2010 tot 2016 werkte hij als Front Office Manager en Executive Assistant Manager bij het Steigenberger Hotel Herrenhof Wenen. 

“We heten Michael van harte welkom en kijken ernaar uit hem te verwelkomen in onze muzikale familie. Met hem hebben we een sterke persoonlijkheid erbij gekregen met meer dan 20 jaar ervaring in de hotellerie en diepgaande specialistische kennis voor ons jonge hotel. Samen met zijn team zal hij de perfecte gastheer zijn bij Jaz in de stad Wenen”, zegt Elisabeth Perwanger, Country Manager Oostenrijk en Hongarije, Deutsche Hospitality.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws