Nieuwe hotel manager en director of operations voor The Dylan Amsterdam

Auteur: redactie
Personalia 25 januari 2024
Nieuwe hotel manager en director of operations voor The Dylan Amsterdam Sam Hilkens en Robbert van Rijsbergen

Sam Hilkens is gestart als director of operations, en Robbert van Rijsbergen als hotel manager voor The Dylan Amsterdam. Beide werken al geruime tijd voor het hotel.

Hilkens (1989) werkt al zo’n veertien jaar voor The Dylan waar hij ooit als stagiair startte, en doorgroeide naar F&B manager.  Van Rijsbergen (1987), werkt sinds 2017 voor The Dylan als director of sales & marketing en daarvoor onder andere voor luxe reisconsortium Virtuoso in Zuid-Amerika en het Amstel Hotel in Amsterdam.  Beide studeerden aan de Hoge Hotelschool Den Haag.

Voormalig director of operations Roel Ruijs is gestart als hotel manager voor het in 2022 verworven Amsterdam Hotel Wiechmann. General manager René Bornmann blijft betrokken bij The Dylan als director Dylan Hotel Group en gaat zich bezighouden met plannen van de bredere organisatie.

The Dylan Amsterdam is aangesloten bij The Leading Hotels of the World. Een groep onafhankelijke vijfsterrenhotels die zich kenmerken door hun unieke karakter en uitzonderlijke kwaliteitsniveau.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws